• Äldre 27 Dec 16:15
    35028 visningar
    220 svar
    220
    35028

    "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?

    Jag är också gärna med! Gifter mig i juni och ska gå ned 8 kilo till dess. Det här fixar vi!

  • Äldre 27 Dec 16:43
    #9

    Jag har tänkt att äta större andel grönsaker på tallriken, undvika sötsaker samt röra på mig mer. Jag vet ungefär hur jag ska äta för att gå ned då jag fixat det förut efter barnafödsel. Jag har fått en träningscykel i julklapp som jag tänker använda varje dag utom de dagar jag tränar på annat sätt. Jag brukar gå på Friskis och Svettis två gånger i veckan och det ska jag fortsätta med. Det är väl maten som är det svåraste för mig, och att undvika alla frestelser. Men det är ju bra om man kan få pepp här av andra i samma situation. idag har jag cyklat 1 mil, men har också ätit två chokladbitar och en bulle. Har kvar lite julgodis hemma men tänker inte köpa hem nåt mer onyttigt nu. Nyårsafton bli väl ett litet undantag antar jag.

  • Äldre 27 Dec 20:45
    #14

    Jag tänkte börja "på riktigt" på nyårsdagen. Då väger jag mig för en startvikt också. Men jag har redan börjat tänka på vad jag äter även fast det slinker ner lite av det överblivna julgodiset också.

  • Äldre 28 Dec 17:07
    #23

    Har varit och åkt slalom med barnen idag. Lite motion får väl det räknas som. Ska sätta mig på träningscykeln snart också. Har målet att cykla minst en mil om dagen. Maten har det gått dåligt med. Har fortfarande kakor och godis kvar sen jul så som jag inte kan motstå....Men när det är slut blir det andra bullar(nyttiga!).

  • Äldre 28 Dec 23:36
    #31

    Aha, det där med Funbeat låter ju som en bra grej. Ska absolut kollas upp. Nu blir det nattinatti.

  • Äldre 29 Dec 15:21
    #33

    Idag har jag inte ätit en enda sötsak trots att huset är fullt av dem! Känner mig duktig eftersom jag egentligen har så dålig karaktär. Men nu är jag faktiskt peppad att börja mitt nya nyttiga liv. Undantaget kommer väl bli nyårsafton då vi är bortbjudna. Har cyklat 15km på träningscykeln idag så jag känner mig nöjd. Hoppas att jag kan få in det som en vana att cykla varje dag.

  • Äldre 29 Dec 19:35
    #36

    Äh, jag tog lite knäck efter maten. Typiskt! Det är kvällarna som är det svåra, det är då sötsurt kommer. Men snart finns inga såna godsaker längre i detta hus, då blir det lättare. ev2013:krya på dig! Hoppas det går över fort, Tisa:ett tips är att vänta några veckor med att väga dig. Då kommer det garanterat att ha hänt något. Men jag förstår dig, man vill ju ha snabba resultat!

  • Äldre 1 Jan 15:59
    #46

    Vad duktiga ni har varit som har gått ned så mycket! Bra jobbat! Nu är det nytt år och jag börjar på allvar med mitt nyttigare liv. Målet är att ha gått ned minst 6 kg tills bröllopet i juni. Det låter ju lätt! Jagnska gå in för det här helhjärtat nu. Vill helst vara klar med viktminskningen i april för att sedan satsa på att behålla min nya vikt. God fortsättning på er alla kämpar!

  • Äldre 1 Jan 21:20
    #49

    Boringbrick: Stort grattis! Bara att fortsätta med samma koncept då, det verkar ju funka! Vad brukar du äta för mat, har du några tips på nyttig vardagsmat? Jag ska snart sätta igång med min gympa på Friskis och Svettis igen, bara terminen där startar. Här hemma kör jag cykling på träningscykeln. Idag blev det 10 km.

  • Äldre 3 Jan 17:15
    #55

    Hej på er! Tycker vi är jätteduktiga! Jag har bestämt med en tjej på jobbet att vi ska ha träningstävling. Vi får sätta ett kryss varje gång vi har tränat mer än 30 min och den som har flest kryss vid månadens slut vinner. Jättebra för motivationen, peppar mig att cykla varje dag på motionscykeln. Idag har jag varit sötsugen, men jag ska absolut inte trilla dit, har ätit mycket bra i tre dagar nu och tänker fortsätta med det. Håller på att kolla brudklänningar, men det är svårt att veta vilken storlek man ska ha. Jag har ju tänkt att gå ned 6-8 kg innan bröllopet så det blir ju lite skillnad. Får väl sy in klänningen när det närmar sig.

Svar på tråden "Tjuvstartar" mitt nyårslöfte - ska ni med?