• Anonym (Hihi, snart så..)
    Äldre 10 Jun 10:17
    32109 visningar
    71 svar
    71
    32109

    Barnlängtan vid ung ålder

    Hej, 

    Skriver anonymt eftersom många jag känner är inne på BT och jag vill att detta ska vara en hemlighet för de vi känner. 

    Hur som helst, vi har nu bestämt att jag är inne på sista p-pillerkartan nu. Oh, vad spännande det kommer bli sen :) Visst, det kan ju ta hur lång tid som helst att bli gravid (och i så fall är det så) men det kan ju också gå snabbt. Tänk om vi får ett vår-sommarbarn nästa år?! Hoppas bara att jag inte får en världens "må illa graviditet" om jag blir gravid på en gång bara, det kan bli en trist bröllopsresa i så fall ;)

    Hihi, ville bara skriva av mig... vi har längtat efter barn så länge och nu har vi äntligen bestämt att det är dags! :D 

    (Ps. Ja jag skrev detta i en annan tråd också, men insåg nu att denna tråd är mer passande :)

  • Anonym (Hihi, snart så..)
    Äldre 10 Jun 11:41
    #72
    Anonym (minimo) skrev 2013-06-10 11:18:39 följande:
    grattis!! då är det du och jag. vi körde igång igår. Men jag har dock inte haft något preventivmedel förutom kondom de sista 2 åren så vi hoppas också att det går snabbt och blir en vår eller sommarbebis. :D
    lycka till!!!
    Tack, och lycka till :) 

    Ja, själv har jag ju ätit p-piller från och till i tio år (blandat med andra preventivmedel) så risken är väl rätt stor att det kommer dröja ett bra tag innan det händer. Men, det är också okej, för i sådana fall planerar vi en härlig resa till våren också :D

    Du får hålla oss uppdaterade om hur det går :) 
  • Anonym (Hihi, snart så..)
    Äldre 10 Jun 12:38
    #75
    Anonym (minimo) skrev 2013-06-10 12:22:28 följande:
    ja det KAN ta tid men jag har hört folk som ätit p-piller hur länge som helst och det går på en gång ändå. :D så vi håller tummarna för att det gör de.

    Måste säga att jag tycker att det känns lite förbjudet att äntligen börja. man har ju hela livet försöka undvika att bli gravid och nu försöker man. det känns så konstigt och läskigt på något sätt.
    Undra dock hur man ska göra för att inte bli besatt av det och tänka på det jämt.
    Haha, ja så tänker jag också. Helt plöstligt så är det liksom "okej" att inte skydda sig... läskigt värre :) Haha, min kära sambo är också förvirrad. När vi satt och pratade om att jag skulle sluta med p-pillrena så sa han att han kommer glömma det så att jag får påminna honom att "dra sig ur..." Jag bara, men alltså, det är ju lite meningen att jag ska bli gravid. Han: ja just det ;) 

    Ja precis, det kan ju vara hur olika som helst... vi får se hur det går ;) 
Svar på tråden Barnlängtan vid ung ålder