• PiaB
    Äldre 3 Dec 19:41
    28144 visningar
    17 svar
    17
    28144

    Kan man bli kär på internet?

    Ja det tror jag absolut. Fast jag tror som de andra redan sagt, att man kanske ändrar sig när man träffas. Eller snarare att man måste träffas för att veta om det finns en fysisk attraktion.


     


    Jag träffade min blivande man på nätet och första gången jag såg hans bild blev jag golvad. Läste hans profil som tilltalade mig men jag höll mig väldigt kort när vi började maila. Tänkte nog att han verkade för bra för att vara sann. Ganska snabbt kände vi att vi ville träffas men först började vi ringa. Och fortfarande kändes det väldigt rätt men jag ville ändå vänta med känslorna tills vi träffats. Jag hade träffat några innan honom som inte alls stämde med min bild av dem, fast det hade känts bra i mail och telefon. Och när jag säger min bild av dem menar jag inte bokstavligen, utan deras personlighet stämde liksom inte med hur jag uppfattat dem.


     


    Bl.a. var det en som verkat jätte trevlig som bad mig dra åt helvete när jag inte ville svara på (på första dejten) hur ofta jag vill ha sex om jag har ett seriöst förhållande. Jag svarade att det tycker jag nog är en sak mellan mig och den jag har ett förhållande med. Då sa han att jag lika gärna kan gå ur dejtingsidan för jag lär ju aldrig hitta någon så sur och otrevlig som jag var och bad mig dra åt helvete. Charmigt! Undrar om han trodde att jag skulle falla för honom efter det?


     


    Min blivande man kände jag mig däremot attraherad av innan vi hade träffats. På något vis kändes det så himla rätt, men ändå fanns det där i bakhuvudet att det kan kännas fel. Men som ni förstått så gjorde det inte det


     


     


Svar på tråden Kan man bli kär på internet?