• maddek
    Äldre 14 Mar 23:12
    8367 visningar
    34 svar
    34
    8367

    December 2013

    En till decemberbrud! Vi gifter oss på Nyårsafton 2013. Hat hittills bokat kyrka, lokal och häst med släde!
    Färger blir creme/vinrött tror jag nu :) Skickat ut Save-the-date till inbjudna så gästlistan är spikad också, 96 personer bjudna så får man väl se hur många som kommer. Jag var lite orolig att nyårsafton skulle vara ett dumt datum men hittills har alla varit jättepositiva till det! 

     

  • maddek
    Äldre 22 Mar 10:46
    #19
    ThesaH skrev 2013-03-18 11:36:24 följande:
    Maddek: Va kul med fler nyårsbrudar! Vi har också bestämt oss för nyårsafton och precis bokat lokal och band. :) Va kul att alla varit positiva hittills, vår gästlista är inte klar riktigt än och är nervös att många kommer tycka att det är ett dumt datum. Men vi får se. :)
    Vad häftigt ThesaH! Tror att alla dina gäster kommer uppskatta det liksom våra :) 
    Har du varit på något nyårsbröllop? Har lite svårt att hitta andra som har erfarenhet från det, tänkte mest på om det är något speciellt man kan/borde göra.. :) Har du några idéer? Vi bjuder i alla fall på mousserande vid 12-slaget och fixar fyrverkerier..

    Var ska ni gifta er? Roligt med band! Jag hade också tänkt det men de jag har pratat med tar dubbelt betalt på nyår och det blev lite väl mycket pengar tyckte jag. Fortsätter kolla runt fter både dj och band nu så får väl se snart vad det blir :)  
  • maddek
    Äldre 22 Mar 10:47
    #20

    Selmabus: Blir det den klänningen? Den är helt fantastisk! :)

  • maddek
    Äldre 23 Mar 17:25
    #23

    ThesaH: Wow vad häftigt med utomhusvigsel! Vågat också, håller verkligen tummarna för att ni får bra väder! Jag har aldrig drömt om ett vinterbröllop men när m2b friade under vintern kändes det bara så självklart. Nu ser jag fram emot det jättemycket! 

    Vi gifter oss i Ramnäs kyrka utanför Västerås och sen har vi festen på Schenströmska Herrgården. Där blir det 3-rätters middag. Vi har börjat skriva ner lite vad det är för mat vi gillar så ska vi diskutera med personalen på herrgården om vad de kan göra. Jag tänker mig i alla fall skaldjur till förrätt (gärna hummer men det är säkert för dyrt) eller eventuellt en god soppa och sen lamm eller oxfilé till varmrätt. Fixar ni maten själva? 

    Ska du ha en cape eller bolero av nåt slags? Jag vill jättegärna ha en vit pälscape mer som en poncho men det verkar svårt att få tag på. Funderar på att sy en själv även fast jag inte ens kan sy :P  

  • maddek
    Äldre 31 May 22:49
    #24

    Hur går det för er alla brudar? Idag bokade jag frisör och smink så känns skönt att ha det överstökat! Tog även med en av brudtärnorna för att prova lite klänningar samtidigt som jag provade bröllopsklänning. Inte hittat min klänning än men några förslag på tärnklänningar iaf... Lättare att bestämma åt andra ;) 

    Den 14 juni ska vi ha parfotografering med vår bröllopsfotograf! Ska bli så spännande att se vad han har för tankar :) 

Svar på tråden December 2013