• Äldre 3 Dec 20:38
    49638 visningar
    249 svar
    249
    49638

    Skelleftebröllop 2013

    Vi ska också gifta oss till sommaren, 20 Juli i landskyrkan!


    Tips på lokalen i stan?

  • Äldre 13 Dec 15:56
    #11

    Brinken har vi funderat över, men jag som inte bor i skellefteå kan inte för mitt liv komma ihåg hur det ser ut i restaurangen där trots att jag varit där när jag var yngre. Är lokalen så hemsk?


    Vi skulle helst vilja hyra nån av campusrestaurangerna men eftersom det är oklart under vems regi de ska drivas kan man inte göra det än...

  • Äldre 14 Feb 18:48
    #95

    Hej!


    Har en fråga till alla som känner till skellefteå och de blomsteraffärer som finns. Har hittils bara kontaktat Buketten som skulle ta 1500 kr och uppåt för en brudbukett. Det är enligt mig för mycket pengar. Har nån förslag på billigare alternativ?


    Jag vill ha en rund bukett med små vita kallor och korta stjälkar.


    Hoppas nån kan hjälpa mig! :)

  • Äldre 14 Mar 21:18

    Vi räknar med att klara oss på max 3 servitriser till ca 80 gäster. Vi ska dock ha buffé så de ska bara servera dricka och kaffe.


    Har läst att man kan räkna med att varje servitris kan ha hand om 20 gäster om de ska servera all mat.

  • Äldre 15 Mar 18:26

    Ja, vi hyr, eller det är en nära väns lillasyster och troligen en eller två av hennes vänner. Tänker att vi betalar dom typ 150 kr i timmen, hur låter det?

  • Äldre 26 Mar 09:09

    Ca 300 kr, men då ingår lokalhyran i priset. Men vi ska ha snittar som förrätt och buffé som varmrätt. "Bara" bröllopstårta och cupcakes till allergiker som efterrätt eftersom många säger att man blir tillräckligt mätt av buffé som varmrätt.

  • Äldre 12 Apr 12:45

    Jag ska binda min egen bukett, har köpt ett floristkit för detta. Jag ska ha en enkel rund bukett med vita kallor, hur svårt kan det va?! :P

  • Äldre 18 Apr 17:07

    Hur gör ni med vickning/nattamat? Om man har ca 80 gäster, hur många tror ni är kvar klockan 1? Vi funderar på hamburgare...vad ska ni servera, om ni nu ska ha nattamat vill säga?

  • Äldre 18 Apr 18:53

    Vi har ingen tidsgräns på lokalen (Solvik) så det är kanske en del som stannar till ganska sent, och då kan det vara gott att ha nått att äta. Tårtan serveras ca kl 22 har vi tänkt. Snittar som förrätt och buffé som varmrätt, visst blir man mätt, men efter lite dans och dricka är man nog sugen igen :)


    Ja, med hamburgare blir det ju lite mer tillagning än bara korv, ska kolla om min pappa kan tänka sig hjälpa till, annars får det nog bli korv trots att "alla" har det som vickning. Vi får inte använda köket alls efter att kockarna gått hem, därför kan vi heller inte ha nått som måste hållas kallt, men det finns grillplats där man kan värma korven. När alla är ute ska vi även skicka upp våra thailyktor har vi tänkt.


    Vad kul det är att planera bröllop!!


    Danieel, vet du hur mycket alkohol det gick åt för er? hur många gäster hade ni?


    HEJA SKELLEFTEÅ AIK!

  • Äldre 20 Apr 13:46

    Drack alla de 60 personerna eller var de nykterister och barn bland dem? Tycker det är så svårt att beräkna! Vi har tänkt åka till Tyskland och handla eftersom vi bor i södra sverige, så då blir det förhoppningsvis lite billigare även om vi måste köra upp allt till Skeå i juli. 

Svar på tråden Skelleftebröllop 2013