• maxmamma

    Förvirrad.....

    har oxå fått mail o så från fotografer som mer än gärna fotar mig o sambon på vårt bröllop, för det skulle ju vara så roligt enligt dem att få fota ett vinterbröllop....för en sådär summa på 19.000kr


    Och dessutom så finns dessa fotografer nere i stockholm, göteborg o andra stora städer o vill även ha milersättning för att köra till dalarna o de vill att jag ska bekosta deras logi o deras matkostnader då hamnar vi inte på ngra 19.000kr längre


    Jag blir så jävla förbannad o less på dessa fotografer som kontaktar mig, hur fan tänker de när de ser att jag bor i dalarna o de är från stockholm osv?? Tror de att man är gjord av pengar o vill anlita någon som finns så långt borta??


    Nä jag brukar skriva snäsiga svar osv när de kontaktar mig för jag är inte intresserad av deras jävla tjänster, jag o m2b fixar den fotograf vi vill ha.


    Så jag hoppas att ni fotografer låser detta o fattar att ge fan i oss, vi söker er om vi vill anlita er, ni ska fan inte söka oss o försöka pracka på oss nån tjänst vi inte vill ha.


    Mycket svärord o ilska från mig, ja jag vet men är så himla less på sånt här nu!! o det står jag för!!

  • maxmamma

    Men de uppgifte jag har som är kopplad till mig som fysiskperson är i det där registret som är kopplat till Familjeliv, alltså inga personuppgifter som är möjlig att beskåda för allmänheten.


    Och jag har inga uppgifter där mitt telefonnr finns o inte min mejladress finns heller med.


    Och mitt nickname är inte kopplat till vad jag heter på riktigt o vart jag bor.


    För som du ser så står det ju bara maxmamma på mig o det ger ju ingen signal om vad jag heter eller vart jag bor.

  • maxmamma

    ja men går jag in på medlemfliken o söker på mig själv så kommer det upp maxmamma o klickar jag på namnet kommer min presentation upp o den avslutas med mvh maxmma, det stod dock maria innan jag nyss bytte.


    har endast lagt ut min mailadress när jag tittat på försäljningsannonserna o som jag lämnat meddelande till annonsören på de varor jag varit intresserad av och även där kallat mig maxmamma.


    de publica uppgifter på mig så finns det inget riktigt namn bara mitt nick o endast mitt nick innehåller en av mna söners namn. och jag har ju bara skrivit att jag planerar bröllop.


    ja hursom haver så har de hittat mig trots mina åtgärder o jag svarar dem genom att tala om för dem att jag inte är intresserad pga kostnad osv osv


    ja att jag skrivit vart vi bor o vart festen ska hållas men det ger ingen hint om vem jag är i verkligheten.

  • maxmamma

    och inga telefonnr har jag lämnat ut heller...och som sagt det är bara i de icke publica uppgifterna det går att hitta mitt riktiga namn kön födelsedatum email o telefonnr.


    Och dessa uppgifte ska ju vara osynliga för vanliga medlemmar, bara familjeliv o BT ska ju kunna kolla på dessa upgifter...om jag fattade det hela rätt.

  • maxmamma

    alltså det blev lite fel skrivet. på de publica uppgifterna står det: signatur maxmamma, roll planerar bröllop, kön kvinna, kommun Rättvik, Ort Boda kyrkby.


    men hur ska någon kunna hitta min mail o telenr på dessa skrala uppgifter??


    På de sekretess uppgifterna står det ju så klart mitt riktiga namn,postort, födelsedatum och mailadress.

  • maxmamma

    Ja då måste de hittat mig via den andra sajten. Att mitt förnamn finns hos fler än mig i varje kommun är inte så ovanligt men mitt efternamn kan ju inte alla ha som heter som jag i förnamn. Ja o de uppgifter jag skrev ut här i ovanstående inlägg är ju de uppgifter alla kan se om de går in på min profil. Ska nog ta bort mig från andra sajten....så inga smiliga fotografer hör av sig. Men tycker ändå de beter sig fel åt som snokar sig in hos folk i försöker pracka på en tjänster man inte bett om.

  • maxmamma

    Men nu har jag helgarderat migFörvånad, jag har rensat uppgifter både på den här sajten o den andra bröllopssajten från sånt som skulle kunna kopplas till mig  o vad jag heter, inga mailuppgifter finns kvar o inga telefonnr heller som jag tyvärr så klumpigt hade lagt ut i den andra sajten så då var det ju inte så svårt o kolla vart jag fannsRynkar på näsan. så nu måste jag väl kunna bli lite lagomt anonym här i bröllops-sajterna o i DalarnaTungan ute

    så nu sänker sig friden över migDrömmer o jag kan fortsätta BT som vanligt Solig

  • maxmamma

    japp o det var tur ni förklarade hur det funkade med personuppgifterna så nu är jag lugn igen för nu blir det svårare o snoka tag på mig hihi

Svar på tråden Förvirrad.....