• Stefan och Caroli­ne
    Äldre 20 Nov 14:14
    4127 visningar
    25 svar
    25
    4127

    Förvirrad.....

    Jag bara undrar hur fotografer kan få tag i mitt och min killes nummer genom Bröllopstorget ? Fick en arg sambo precis som fått en massa telefonsamtal om fotografering när vi ska gifta oss . Jag har inte ens skrivit ut vårat nummer på denna sidan, hur kan folk få reda på vårt telefonnummer då ? 

    För jag blev inte medelm här för att få en massa fotografer som försöker sälja in sig för att fota vårt bröllop !

     

  • Svar på tråden Förvirrad.....
  • Stefan och Caroli­ne
    Äldre 20 Nov 14:19
    #2
    GustavB skrev 2012-11-20 14:16:47 följande:
    Kollade precis din profil, där syns iaf inte något telefonnr. Du har inte skrivit ditt fulla namn i någon tråd eller så? Kanske någon e-postadress eller så som har både för-efternamn?
    Trist, värsta jag vet är telefonförsäljning och liknande skit 
    Nej det enda jag skrivit vårt efternamn på är vår bröllopssida . Kanske ska ta bort efternamnen då, för fler fotografer vill vi inte ha ringandes iaf :/
  • Stefan och Caroli­ne
    Äldre 20 Nov 15:19
    #11

    Ja jag tog bort våra efternamn nu och heter bara förnamnen istället :) Jag blöir inte arg på mejl även om det kan vara störande, men när de letar upp ens mobilnummer då börjar man bli riktigt arg ! Ja menar om jag vill ha en fotograf går jag till dem eller ringer dem, inte de mig .

    Om de vill marknadsföra sig så ha en annons i en tidning istället, för att ringa och tjöta på någon är ingen bra ide.....

    Men då vet jag att det är fler som fått dessa förbaskade jobbiga fotografer på sig ;) 

Svar på tråden Förvirrad.....