• Äldre 20 Nov 17:38
    5894 visningar
    14 svar
    14
    5894

    Vi planerar vår bröllopsresa - tips om USA?! :)

    AA flög jag med någon gång när jag bodde i USA men gillade det inte så mycket. Inte amerikanarna själva heller ;) UA älskade jag att flyga med. Annars är det SAS som flyger bra till USA. Men hur det är nu vet jag inte med tanke på allt ståhej.


    Håller med om att bil eller motorcykel mer eller mindre krävs. Ska man bara vara i LA och sen till Rodeo Dr så går det att ta t.ex bussen. Köra bil i USA är en speciell känsla. Iaf fram tills att man blir van vid det ;)


    Ni får söka flyg från GOT till LAX. Var inte helt säkra på att ni får en direkt.

  • Äldre 20 Nov 22:04
    #7

    Intressant att andra här har fått ta sina väskor vid mellanlandningar i USA... Det var jag aldrig med om då väskorna hakade på som vanligt :)


    Rodeo Dr är en kända gata! För shopping dvs... Shopping för personer med en tjock plånbok men något hittar man alltid att köpa :)

  • Äldre 21 Nov 11:05
    #9
    erik2710 skrev 2012-11-21 07:06:08 följande:
    Jag har aldrig tidigare hört talas om att man inte behöver ta väskorna genom tullen vid första landningen i USA. Var har du bytt och vilken har varit din slutdestination?
    Min familj flög runt lite, tror deras första landning var new york och sen vidare till LA...tror jag men det var inget om att ta med sig väskorna. Jag har bara bytt flyg inom USA med start inom USA, är du med? Annars har det varit direktflyg från Sverige. Jag hoppas att SAS aldrig försvinner för deras flyg dit gillar jag.
Svar på tråden Vi planerar vår bröllopsresa - tips om USA?! :)