• maxmam­ma
    Äldre 18 Nov 20:46
    7542 visningar
    32 svar
    32
    7542

    VAd föredrar NI?

    väljer alternativ 3, dels för att jag gillar att ha kontrollen på det som rör vårt bröllop, dels för att vi inte har den summan pengar det krävs för att leja bort saker till tex bröllopskordinator eller hur det nu stavas och inte tar oss råd att gå ut på restaurang o betala allas mat.

    men bara för att vi gör en  del själva betyder det inte att det blir ett fattigt bröllop, vi ska ha personal som lagar o serverar maten o servar oss under hela dagen från kl 12.00 fram tills festen är slut o då får de städa o diska undan allt oxå efter oss. vi betalar o andra arbetar åt oss.

    och det jag menade med att vi gör själva är dekoreringen av lokalen, allt annat lejs bort 

     

  • maxmam­ma
    Äldre 18 Nov 21:12
    #11

    om jag specifierar så här då, jag ordnar o planerar allt hur vi vill ha det o viss del fixar vi själv och en del betalar vi för att andra ska göra men som vi bestämt som ska göras.

    som det där med dekoration av lokalen fixar vi själv, är inte så jättepyssslig men lite sånt vill jag göra ändå men sen resten får andra betalt för att göra

    som matlagning och disk o städning o bli serverad av all mat o förrätt o efterätt o såna som ser till att det inte är tomt på borden får serveringspersonalen göra. 

    kommer inte binda någon bukett själv det har jag lejt bort till en som är jätteduktig på sånt, fixar inte håret sminkningen o påklädsel själv det har jag betalt folk för att göra på oss.

    Så även om vi inte har världens pengakonto att röra oss med så betalar jag gärna för att andra ska ordna det vi planerat o bestämmt men som vi själv inte vill göra.

    så kort o gott, vi planerar o bestämmer vad som ska göras o andra får betalt för att tillgodo se de behov vi vill ha hjälp med som vi inte vill göra själv men gärna betalar andra för att göra. 

Svar på tråden VAd föredrar NI?