• Äldre 9 Nov 16:37
    9188 visningar
    53 svar
    53
    9188

    Februari 2013 - någon mer?

    Vi gifter oss 23e feb! Jag måste nog säga att vi inte kommit längre rent praktiskt än med bokning av kyrka och festlokal....... Ska jag ha panik även om allt är klart "i huvudet"?! Ska beställa klänning i slutet av november+tärnornas klänningar. Kommer också ordna drickbart då. När skickar ni ut inbjudningarna?

  • Äldre 10 Nov 19:18
    #10
  • Äldre 10 Nov 19:21
    #11

    Så ser den ut :0) Mycket glad över att ha hittat den efter att ha spenderat timmar frför datorn. Hur ser era ut? Kommer ni ha vintertema?
    Fierce, jag har lite med flit inte gjort så mycket än eftersom jag känner mig själv. Jag är superdålig på att vänta och vet att jag skulle få dåndimpen av att ha gjort allt för tidigt. Men nu känns det som rätt tid att börja!!!!! :0) Ska få ut inbjudningarna så snart som möjligt dock!

  • Äldre 17 Nov 13:08
    #15

    Angelica och Fierce, vilka klänningar! Underbara :0)
    Jag har jobbat stenhårt de sista månaderna dör att få lite extra att röra sig med till dagen D. Så på lördag nästa vecka beställer jag klänning och inbjudningarna ska va ute veckan efter. Ska bli så roligt att få sätta i gång med inköpen på riktigt!
    Angelica kan du inte lägga upp en bild på ringen sen?

  • Äldre 19 Nov 18:13
    #20

    Vilken vacker ring Angelica! Vad roligt att ha något från sin mamma. Min mamma gick bort för fem år sen och självklart saknar man ju henne extra mycket såna här tillfällen. Har tänkt att jag ska ha ett foto på henne i bröllopsbuketten för att ha henne nära under dagen. :0)

    Fierce, Din klänning är en riktig prinsessdröm. Jag hoppas att min klänning oxå är "puffigare i verkligheten! :0)
    Mitt motto för dagen är"Less is NOT more!"

  • Äldre 3 Dec 21:34
    #23

    82 DAGAR?! Oh my, vi är verkligen inte helt klara med nånting............. Lokal och kyrka bokad. Frisören pratad med. Bake-up på make-up en fixad. klänningen beställ, tror jag (!) Har inte fått nåt svar på sista mailet jag skickade och nu vet jag inte var jag står med klänningen. Ska jag va helt ärlig så har jag sjuk bröllopspanik!

    AngelicaSTHLM, glöm inte bilderna, så himla roligt att se! :0)Glad

  • Äldre 6 Dec 18:13
    #25

    Underbart! Vilken färg ska det bli? Har försökt nå min frisör för en testomgång oxå, men får inte tag på henne. Ganska irreterande faktiskt...... Men det e ju december så alla har ju mycket att göra :0)
    Ska du ha slöja, tiara....?

  • Äldre 16 Feb 20:20
    #47

    Åh! Bara en vecka kvar för flera av oss! Hur känner ni er? Jag är supersvängig i humöret. Blir tårögd så fort jag tittar på min m2b! En helt makalös eufori........... :0)

  • Äldre 13 Apr 17:10
    #52

  • Äldre 13 Apr 17:10
    #53

    Vi är sååååååå lyckliga och nöjda!

Svar på tråden Februari 2013 - någon mer?