• lillsm­illa
    Äldre 9 Nov 12:37
    9124 visningar
    53 svar
    53
    9124

    Februari 2013 - någon mer?

    En till!

    2 februari är det dags för oss!

  • lillsm­illa
    Äldre 21 Jan 10:28
    #30

    Om två veckor är jag en gift kvinna! Åhhhh, vad tiden går fort!!!

    Blev hippad i helgen, och hade en helt fantastisk dag med så mycket skratt att jag fortfarande är öm i kinderna :)

    I fredags hämtades ringarna, i lördags gjordes sista provningen av klänningen, på torsdag träffar vi prästen, på måndag blir det frisören för färgning och provuppsättning och nästa torsdag ska jag fixa naglarna. Har tagit semester hela nästa vecka för att fixa allt det sista och för att få gå ner i varv och vila efter en hektisk period på jobbet, är väldigt glad för det nu, hade nog inte kunnat njuta fullt ut om jag inte fått lite ledigt innan. LÄNGTAR!!!!

  • lillsm­illa
    Äldre 8 Feb 13:57
    #46

    Nu är jag FRU!!!!

    Vi hade en helt fantastisk dag på alla sätt, snön gnistrade och solen sken. Champagnen öppnades redan på frisersalongen och där satt jag med bubbel, jordgubbar och praliner och blev både sminkad och fick håret uppsatt, så lyxigt! Vår fotograf (Cecilia Engvall som tagit sig hela vägen från Stockholm för vår skull!) arbetade i bakgrunden hela dagen och förutom massor av fantastiska porträttbilder tagna både ute och nere i grottan så lyckades hon fånga flera fina ögonblicksbilder på både oss, detaljer i lokalen och på våra gäster. Hon har bloggat några av dem här: http://ciccis.tumblr.com/post/42207518641/frida-och-anders-2-februari-2013-tykarpsgrottan#disqus_thread

    Efter en snabb lunch var det dags för påklädning, klänningen satt som gjuten på mig och blivande mannen var såååå stilig i sin kostym! Även sonen var finklädd och lite tagen av stundens allvar skötte han sig exemplariskt hela dagen!


    Gästerna hälsades välkomna med varm choklad, rom och marschmallows ute kring öppen eld och sedan gick de i samlad tropp ner till stora salen i Tykarpsgrottan utanför Hässleholm som var upplyst av massor av levande ljus. Till ingångsmusiken "Bless the broken road" gick vi så in och såg alla gäster som var där bara för vår skull! Stora varma leenden, en och annan tår och så mycket värme och kärlek! Prästen, en gammal man på 80 år som både vigt mina föräldrar, döpt mig och döpt min son, satte en fantastisk stämning på vigseln! Min syster sjöng ett par solosånger, min far kompade henne och även psalmerna på keyboard. Mannen och jag läste våra egna löften till varandra och vi sa JA! Utgångsmusiken var "I´m on my way" av Proclaimers (ur Shrek) och den framkallade en del fnissande. När vi kom ut ur grottan väntade våra gäster på oss med sprakande tomtebloss, det var så stämningsfullt och vackert!!!!


    Vi gick tillsammans till festlokalen och åt god mat (färskostavokado med räkor och vitlökstoast, rökt och därefter grillat viltkött med rotfruktsgratäng och diverse tillbehör och till dessert chokladpannacotta med skogsbärskompott). Familj och vänner överraskade oss med det ena fina talet efter det andra och inte ett öga var torrt. Vår toastmadame gjorde ett fantastiskt jobb och likaså gjorde serveringspersonalen och våra grill-killar! Den klassiska skoleken avverkades, och även ett blindtest där brudgummen fick känna på ett antal damers händer för att hitta mina (inga problem ;)).


    Vi dansade till vår låt - Takidas "Curly Sue" och sen blev det den traditionella dansen där jag dansade med min far och brudgummen med sin mor och därefter blev det av någon anledning någon slags conga-line till Ivi Adamous "La la love" :)


    Bröllopstårtan var en underbar skapelse från anrika Duvanders Conditori i Kristianstad. Det var chokladbotten, passionsfruktsmousse och vit chokladmousse och den toppades av vår fina cake-topper - två bröllopsklädda igelkottar med taggar av solrosfrön! Till tårtan serverades kaffe och avec och jag höll mitt tal till brudgummen som avslutades med en uppspelning av en sång jag fått inspelad av Camilla på cbwmusic (Elin Sigvardssons "Lyckorus" med lite omskriven text).


    Sedan dansade vi halva natten, jag höll på att sätta fyr på min klänning och fötterna ömmade - men vad gjorde det!? Jag har nog aldrig njutit så mycket av en dag! Det enda negativa var att den tog slut! :)


Svar på tråden Februari 2013 - någon mer?