• Äldre 1 Nov 17:10
    13063 visningar
    43 svar
    43
    13063

    Hur träffades ni?

    Jag såg min make första gången när jag var 14år gammal, på Lunarstorm höhö Han var då 16år och hade flickvän, grr och morr! haha Från den dagen rankade jag honom som typ den snyggaste killen i hela stan!, trots att jag inte hade träffat honom.

    Fyra år senare, när jag var 18år, så började han skriva till mig på Lunar och vi skrev massor där, sedan på MSN. Under den tiden hade vi ganska många gemensamma vänner och bekanta, men lyckades trots det aldrig vara på samma plats samtidigt. Jag hade då haft en pojkvän under ca 3år och vi var sådär lite till och från och jag vågade inte riktigt bli involverad med någon annan. Jag såg dock honom (maken) på stan ett par gånger under sommaren, men vågade aldrig gå fram. Han försökte tydligen få kontakt med mig, men det uppmärksammade jag aldrig, jag vände ju alltid på klacken med hjärtklappning hihi

    Så en oktoberkväll var vi äntligen på samma ställe, samtidigt. Ett lokalt band hade realsespelning på en ungdomsgård för gymnasieelever. Hela kvällen sneglade vi på varandra och han ropade hej till mig tvärs över lokalen. Någon timma efter det såg jag att han satt ensam i en soffa och jag tog mod till mig. Det var nu eller aldrig. Jag gick fram, satte mig och sa hej. Efter det pratade vi hela kvällen, tills min nattbuss hem gick.

    Sedan träffades vi varje dag och vi räknar det som att vi blev ett par den kvällen. 8 oktober 2005. 1 maj året efter flyttade vi ihop och fick samma dag reda på att vi väntade barn, så hej och hå. Nåja, nu dryga 7år senare visade det sig att allt blev bara bra :) Vi har varit gifta i drygt 1år och är kärare än aldrig förr ;)


Svar på tråden Hur träffades ni?