Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Vad har ni på er på kvällen?

    Jag ska inte gifta mig i december, utan gifte mig i augusti förra året. Jag valde att använda två klänningar och kan dela med mig av hur jag tänkte och resonerade kring saken.

    För det första så är det ju helt fantastiskt att få ha på sig en brudklänning, så tänk då att få ha två underbara brudklänningar. Vad kan vara bättre än det? Jag älskade båda mina klänningar!, och jag kände mig som en prinsessa i båda ;) Jag hade omöjligt bara kunnat välja den ena.

    För det andra så var det faktiskt skönt att få på sig en klänning utan släp och underkjol till middagen. Jag slapp ställa stolen på släpet, hålla upp släpet, få släpet trampat på och att gå på toa i den andra, kortare, klänningen var en barnlek jämfört med klänning med släp.

    För det tredje så var, trots augusti, soligt och varmt hela dagen vilket gjorde att det var ganska varmt i lokalen och att få på den kortare brudklänningen var väldigt skönt :)

    Med det sagt, så säger jag inte att jag tycker att man måste ha två klänningar och byta om, men att det kan vara skönt och roligt :) Jag bestämde mig inte förrän samma dag till 100%, så mina föräldrar tog med den kortare klänningen till hotellet och efter förrätten gick jag upp och bytte om till den :)


Svar på tråden Vad har ni på er på kvällen?