• Fiaa
    Äldre 25 Oct 08:52
    64205 visningar
    15 svar
    15
    64205

    Utebliven mens men inte gravid, någon annan?

    Slutade med piller för ett halv år sen ungefär och laddade då ner appen "P tracker" och mensen har varit regelbunden hela tiden, på sin höjd att den har kommit en dag tidigare. Nu idag är den 7 dagar sen! Tog ett gravtest i tisdags när den var 5 dagar sen med resultatet "icke gravid" .. Har tidigare mått ganska illa och haft halsbränna i 2-3 veckor, samt aptit som en demon! :) Har haft mensvärk i några dagar nu men inget händer.. :( Kan tillägga att jag inte är stressad eller något sånt.. Jo, tappar hår också så jag nästan tror att jag ska vakna upp flint någon dag! :) Någon som varit med om något liknande?

  • Svar på tråden Utebliven mens men inte gravid, någon annan?
  • Fiaa
    Äldre 25 Oct 10:10
    #2

    Ja nått mysko är det.. Tänkte att jag skulle ta ett nytt test på lördag morgon om inget annat hänt.. Haha jo skengravid, har tänkt på det också men vette fan, så hårt har jag väl inte gått in för det här?! Visst att vi försöker att bli gravida men ändå.. :)

  • Fiaa
    Äldre 25 Oct 13:22
    #6

    Ja jag ska göra ett nytt test och den här gången på morgonen som man kanske ska och inte efter jobbet :)

  • Fiaa
    Äldre 25 Oct 20:37
    #9

    okej, har köpt clear blue från apoteket :)

  • Fiaa
    Äldre 26 Oct 16:02
    #10

    8 dagar senare och jag börjar blöda, så då kom mensen. Det var väl själva fan :) skumt har det varit det här, har ju aldrig hänt tidigare... Hmmr... Kanske var det meningen det här, menar att då slipper jag ha mens när vi om två veckor åker till Miami på smekmånad :) man får helt enkelt se det positiva i det här :)

  • Fiaa
    Äldre 14 Feb 03:05
    #13

    Emelie87: Ja har också funderat på det.. Sen kom en vanlig månad innan det hände igen ( 1 vecka sen).. Man blir som inte klok på kroppen att den ska hålla på så här men men..

Svar på tråden Utebliven mens men inte gravid, någon annan?