• maxmam­ma
    Äldre 19 Oct 21:37
    2554 visningar
    6 svar
    6
    2554

    Present-/Kuvertöppning?

    håller med, det är så trist o sitta o lyssna på paket öppning o tack tal till de som man fått presenten av.

    Dessutom är jag iaf rädd att om nån läser upp mitt gratulationskort och summan jag ger att nån ska tycka vilken jäkla snåljudas som inte gav mer än de där 600kr...

    och jag vill inte sitta o höra hur mkt pengar deras bekantas bekanta skänkt typ 1500 och sitta o känna mig som en snålis heller...och veta att brudparet eller födelsedagsbarnet tänker oj här var det en som var snål o en som är generös o bjussar på mer kosing.

    Nä paket öppning kan man ta dagen efter och sitta o läsa o mysa tillsammans med sin partner o sen kanske skriva nått lite extra på tack korten till de gäster man hade. 

  • maxmam­ma
    Äldre 20 Oct 00:13
    #6

    Nu har inte vi gift oss än men av hänsyn till gästerna så skulle jag välja att öppna de eventuella kuvert som kommer, att öppna dem  dagen efter o sen tacka mer personligt till var och en så ingen behöver känna sig billig o som om de gett en för fjuttig present.

    vill inte få någon att kännas som att de gav för billigt jämfört med den som kanske råkade ge lite mer.. men som sagt bästa presenten blir att gästerna kommer o har en kul o härlig dag med oss.

     

Svar på tråden Present-/Kuvertöppning?