• Äldre 3 Dec 07:35
    1418355 visningar
    3377 svar
    3377
    1418355

    Orientaliskt bröllop

    Viola! Äntligen! Har jag missat dina inlägg här eller har du skrivit någon annanstans? GRATTIS, TJEJEN! Ett Kilililili är väl i sin ordning. Men nu måste du berätta allt som jag har missat. Hur var det? Hur gick det? Har du bilder som du kan eller vill dela med dig av? Ledsen att jag inte grattat tidigare men trodde du hade övergett oss. Eller så är det dumma jag som har missat dina inlägg, som sagt. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det isåfall! Hoppas att allt gick bra och att ni fick ett sagolikt bröllop! Pagnie, du nojiga blivande mamma, hahaha! Men jag förstår dig verkligen. Skönt att allt går bra för er och det låter förnuftigt att du tar det lugnt på jobbet. Väntar med spänning på fler uppdateringar! Rana, hahaha! Vilket skönt inlägg! Fick mig verkligen att skratta. Tycker att du ska ignorera alla som kallar dig för störd. Det är ju jättebra att du redan vet hur du vill ha allt. Kommer att spara en massa tid bara på det. Själv var jag så otroligt velig och det tog extra mycket tid att bestämma saker och ting. Sen är det alltid ett stort plus att gå på många bröllop och på så sätt lära sig av andras misstag men att också ta vara på allt som är bra. Hoppas att du har fått många och bra tips från den här tråden!

  • Äldre 8 Dec 10:50

    Hahaha! Stressa. Jag? Aldrig... Litegranna måste jag erkänna men det är inte så farligt. Kan ju inte skynda på och det händer väl när och om det är meningen. Men längtan är så in i helvete stark så det finns inte! Vårt extrarum står fortfarande tomt i väntan på att förhoppningsvis inredas för en liten skitunge. Vad roligt att höra! Åh vad spännande att maken din också äntligen ska få se! Hur går det med shoppandet, har ni inhandlat massa babygrejer än? Går bra annars, nästa vecka ska jag jobba på akuten så det ser jag fram emot. Man har aldrig tråkigt där! Hur går det för dig på jobbet? När ska du ta ledigt, blir det innan du ska föda? Och när är det du är beräknad att föda? Spännande!!! Hur går det för alla andra då? Vad händer i era liv? Och Kitkät, nu får du faktiskt komma tillbaka och berätta om er smekmånad. Ser fram emot att få höra allt!

  • Äldre 13 Dec 22:50

    Viola, vilken vacker brud! Verkligen! Och så fina bilder det blev, otroligt fina! Det märks verkligen hur lyckliga ni är. Var så kul att få läsa om ert sagobröllop och att ni är så nöjda. Tack till dig för att du ville dela med dig av er fantastiska dag och era bilder!

    Kitkät, välkommen tillbaka! Började undra var du höll hus någonstans. Tänkte ett tag att ni kanske bestämt er för att stanna kvar där för alltid, hahaha! Härligt att ni hade det så bra! Har du bilder att dela med dig av? Och hur känns det då att komma tillbaka till Sverige och detta underbara väder? Skrattande Ang filmen så fick vi den senaste versionen idag och vi har tyvärr inte hunnit titta igenom den än men tror nog att det kommer att bli bra. Hur går det för er? Du får förlåta att jag är så glömsk men det var så länge sen, men visst har ni flyttat in i er nya lägenhet? hur går det? trivs ni?

    Mustikka, jag säger bara go for it! Men det är faktiskt inte det lättaste, att kunna slappna av och inte stressa upp sig så mycket. Jag har börjat använda ägglossningstest. I och med det känner jag mig mycket lugnare eftersom att jag slipper oroa mig för att missa det gyllene tillfället så att säga. Och det känns faktiskt lite lättare att hantera resten. Så det rekommenderar jag. Håller tummarna för er och att det ska gå vägen mycket snart! Vi är också i full gång men vi räknar med att det kommer att dröja ett tag.

    Pagnie, du skrev ju att ni ska berätta för era familjer på julafton. Men ni kommer knappast behöva säga något med den fina och stora magen du har nu. Däremot borde ni filma era familjers reaktioner när de ser dig första gången. Tänk vad kul att ha det som minne och att kunna gå tillbaka och återuppleva det lite då o då!

  • Äldre 15 Dec 15:50

    Lavelii, beklagar verkligen sorgen! Så otroligt hemskt vad din morbror drabbades av! Kan inte ens föreställa mig hur det vore att leva med ALS. Vet att det är en klen tröst men din morbror har det bättre nu. Han lämnar efter sig alla er med en obeskrivlig sorg och jag hoppas att det blir bättre med tiden. Många kramar till dig!

  • Äldre 16 Dec 21:06

    Lavelii, låter som att det var en vacker ceremoni. Jag hade önskat att min mormor hade kunnat vara med på vårt bröllop men hon var för sjuk. Hade inte träffat henne på väldigt många år pga massa oenigheter mellan henne, min mamma och andra släktingar. Men iaf, de löste det till slut men hon klarade inte av att komma till bröllopet. Sista tiden var hon svårt sjuk och ville inte vara en börda för andra. För ca 1 månad sedan gick min kära mormor bort och vi åkte ner till begravningen. Var väldigt blandade känslor kan jag säga. Fanns en obeskrivlig sorg över att aldrig mer få träffa henne men samtidigt en lättnad att hon slipper lida mer. Sånt är livet, en riktig berg och dalbana mellan lycka och sorg! Hur blev bilderna då. Är ni nöjda? Vi satt också riktigt länge med dem, vart tvungna att dela upp allt i mappar och gå igenom en i taget. Men det är kul att återuppleva kvällen igen! Livet som AT flyter på. Fördelen med ett litet sjukhus är att man får se så mycket och lära sig ännu mer! Hur går det för er med jobb och bostad?

  • Äldre 16 Dec 21:09

    Pagnie, vilken sötnos! Spelar ingen roll om det är en tjej eller kille, kommer att bli en heartbreaker oavsett, hahaha! Och i januari får ni äntligen veta könet. Jag tror att det kommer att bli en liten flicka. En mini-Pagnie!

  • Äldre 20 Dec 12:21

    ja, flickor. snart e det jul! vad ska ni göra över julhelgen då? jag o mannen åker hem o hälsar på våra familjer så det ska bli jätteroligt, ser vi fram emot!

    Ville bara passa på att önska er alla nygifta och den gravida en god jul och ett gott nytt år! Hoppas att ni får en härlig julhelg! kramar

  • Äldre 29 Dec 10:32

    Hej på er! Hoppas att ni alla har haft en bra jul! Vi är hemma igen och försöker ladda upp inför jobbet men det går sisådär, hahaha! Våra kära familjer har skämt bort oss rejält, känns ovant att göra saker och ting själv igen som att diska och städa. Dessutom har man lyckats lägga på sig en massa kilon, har inte gjort annat än ätit hela tiden! Hur har ni haft det? Vad har ni haft för er? Pagnie, hur gick det med att berätta för familjerna om nytillskottet?

  • Äldre 16 Jan 21:06

    Kitkät, vilka fantastiska bilder! Verkar som att ni har haft en superhärlig smekmånad. Och era bilder får mig att längta tillbaka till Bali... suktar efter en ny semester med sol, bad och utsökt mat... Tack för att vi fick ta del av era bilder! Och jag har saknat dig också!!!!

    Pagnie, vilken söt gravidmage du har fått! Var ju ett tag sedan du la upp den bilden och tror säkert att du har blivit ännu större nu. Och grattis till barnvagnen! Vet att ni inte har fått använda dem på riktigt än men är ni nöjda? Kanske kan få låna någon annans ungar och provköra barnvagnen? Skrattande

    Lavelii, när bär det av till solen? Låter som att ni har en massa spännande att se fram emot? Och du får förlåta att jag frågar något som du säkert har skrivit innan men vart var det ni skulle åka? Och hur länge kommer ni att vara borta? Hoppas att ni får en underbar resa!

    Ja, tjejer. Jag och maken jobbar på som vanligt. Här är det rejält mycket snö. Vackert men kallt! Tycker om snö men börjar längta till sommar och sol, som sagt.
    Jag och maken fick en härlig start på året, på nyårsafton tog jag ett grav-test som visade sig vara positivt. Blev så överlyckliga men vi vågade inte riktigt tro på plusset så vi skyndade iväg till apoteket och köpte ett digitalt test för att vara riktigt säkra. Glad Och den var också positiv. Så glada som vi var kunde vi inte hålla oss utan berättade för våra familjer. Blev många glädjetårar. Tyvärr så varade det inte länge då jag fick ett tidigt missfall för inte så länge sedan. Underbart blev kort för vår del. Men men, sånt som händer och det är tydligen mycket vanligt med tidiga missfall. Men vi ska självklart fortsätta försöka och inte ge upp. Får hålla tummarna för att det ska gå nästa gång. Mitt humör har varit rena berg-och-dalbanan, har inte riktigt orkat med saker och ting. Men nu börjar saker o ting återgå till det vanliga igen så nu ska jag försöka vara lite mer aktiv här igen!

  • Äldre 16 Jan 21:16
    klili, grattis till t kommande bröllop! Var kommer det att hållas? Det är aldrig försent att fråga sånt, tvärtom så finns det en massa brudar i den här tråden med mycket erfarenhet så det är bara att fråga på!

    Jag fick mitt hår fixat av en kille som heter Gabi och jobbar i Södertälje. Tyvärr vet jag inte vilken salong han jobbar på. Jag bokade nämligen en annan kille som heter Karam och jobbar på en frisörsalong i Stinsens köpcentrum, Häggvik. Men två dagar före vårt bröllop fick jag ett telefonsamtal om att Karam hade fått förhinder. Jag fick självklart panik men som tur var lyckades de på frisörsalongen boka in Gabi istället som kom hela vägen från Södertälje. Och han var superduktig, jag blev så otroligt nöjd!

    Sminket fick jag fixat på Make-Up Store, oxå på Stinsen. Det var en tjej som heter Mimmi som sminkade mig. Till en början var det meningen att en annan skulle ha sminkat mig men så byttes deras scheman och jag fick Mimmi istället. Och där hade jag också sån otrolig tur. Hon är sjukt duktig och är väldigt passionerad när det gäller sminkning och styling. Hon kan verkligen sina grejer. Så jag var jättenöjd och rekommenderar båda!

    Vad hade du tänkt dig för typ av sminkning och håruppsättning? Hur långt har ni kommit med planeringen?
  • Äldre 20 Jan 07:48

    Tack, Pagnie. Det hoppas jag verkligen! Hur går det för er då? Hur fungerar det med jobbet nu när du nästan är höggravid? Och kommer ni att vilja veta könet innan eller vill ni bli överraskade?

  • Äldre 23 Jan 20:56

    Pagnie, stort stort grattis till er! Jag visste HELA tiden att ni skulle få en tjej! Nu kan ni börja köpa massa söta rosa klänningar, haha! Lavelii, tack så mycket! Det hoppas jag också. Och när det väl blir er tur hoppas jag att det ska gå bra för er också. Men en sak i taget, vad härligt med smekmånad! Njut av varje sekund! Hoppas att det blir en fantastisk resa och ta så många bilder ni bara kan!

  • Äldre 25 Feb 07:48

    Ojdå, nu har man missat en del! Igen! Just när man tror att tråden håller på att dö ut så... Skrattande

    Kitkät, tack så mycket! Har haft jättebra stöd hela tiden, både från familjen och på jobbet. Min man har varit helt fantastisk! I stunder som dessa tänker jag extra mycket på vilken jäkla tur jag har haft som hittade honom. Men men, livet går vidare och nu gäller nya tag. Kul att ha dig tillbaka i tråden! Visst är det en sjuk känsla att det helt plötsligt är vi som ger andra tips och råd? Har träffat en del på jobbet som bett om min mailadress för att fråga om tips om lokaler, blommor, smink etc. Bara roligt att kunna hjälpa till! Vad händer annars hos er? Har ni fått iordning allt med lägenheten? Är det färdiginrett? Hur går det på jobbet?

    Pagnie, låter som ett förnuftigt beslut att flytta tillbaka till Örebro. Om det ändå är närmare där med bättre förbindelser och allt. Och viktigast av allt, klart att ni ska bo där ni trivs mest! Lycka till med lägenhetssökandet, du får hålla oss uppdaterade!

    Lavelii, välkommen tillbaka! Håller med tjejerna, BILDER!!!! Vi har själva funderat en del på Karibien så du måste skriva och berätta allt när du hinner!

    Vi jobbar på som vanligt och just nu längtar jag alltmer till våren... och lite solljus! Inget speciellt planerat men pratar om att åka till Turkiet med våra familjer i sommar. Vore jätteroligt så det ska vi försöka planera in. Just det, till sommaren ska vi på bröllop! Har inte varit på andras bröllop på evigheter så det ser jag fram emot. Det är en släkting till maken som oxå var med på vårt bröllop. Och det roliga är att de har anlitat samma kock som vi hade. De hörde av sig direkt efter vårt bröllop och ville ha hans nummer. Maken är lite småsur, hahaha, är orolig över att de försöker överträffa vårt bröllop! Men jag säger hela tiden att det inte är möjligt, för det var ändå VÅRT bröllop. Glad Så nu har jag suttit och surfat en del på nätet efter fina aftonklänningar, har ni tips på bra sidor?

  • Äldre 9 Mar 14:48

    Lavelii, vilka härliga bilder! Ser helt fantastiskt ut! Jag och maken har pratat mycket om att åka till Karibien och nu blir jag ännu mer sugen. Älskar verkligen dina bilder. Vi funderar lite på Karibien kryssning. Då åker man runt mellan olika öar, har dagarna på sig att utforska lite och så spenderar man lite tid på lyxbåten också med en massa god mat och desserter. Vi får se, får nog titta lite närmare på det. Pagnie, härligt att magen fortsätter att växa! Hoppas att det går bra och att ni mår bra! Chamelius, välkommen till tråden. Tyvärr är vi inte lika aktiva som tidigare men eftersom vi alla har haft våra bröllop så kan vi nog dela med oss mycket av våra erfarenheter. När ska ni gifta er? Och var? Berätta gärna lite om er om du vill och vad du skulle vilja ha tips om?

Svar på tråden Orientaliskt bröllop