• Äldre 2 Oct 12:10
    7430 visningar
    18 svar
    18
    7430

    Uppsalabrudar 2013

    Jag hittar ingen tråd för 2013 så jag tänkte att jag skulle starta en. Om det redan finns en så säg till så håller jag mig där istället. =)

    Så, vilka är det som gifter sig i Uppsala nästa år? Jag och min fästman kommer att gifta oss nästa sommar någon gång och har precis kommit igång med planerandet. Då jag pratar sönder släkt och vänner med prat om lokaler, klänningar, detaljer osv så tänkte jag att det kanske är bra att hålla sig här med människor i samma situation. ^^ 

    Ingenting är bokat för oss, men planen är vigsel på Fyrisbiografen, festlokaler tittar vi fortfarande på lite olika alternativ. Klänning och ring är bestämt, även om det inte är beställt ritkigt än. Resten är fortfarande väldigt luddigt. Hur ser det ut för er? Några som jag som har större bröllopspratbehov än sin omgivning? 

  • Svar på tråden Uppsalabrudar 2013
  • Äldre 18 Jan 17:37
    #3

    Hej på er! Vad kul med fler brudar i Uppsala! =)

    Vi ska på bröllopsmässan ja, det blir andra året. Ska ni dit?

    Jag kommer att göra mitt hår själv, får det finns helt enkelt inte med i budgeten. Men, jag klipper mig normalt på Crative zone, dom har en trainee (Josefin om jag inte minns fel), som är ritkgt bra! Och lite billigare iom att hon är trainee. Hon gör bruduppsättningar till ett bra pris. Kolla med henne vet jag. =)

    Än så länge är vigselplats och festlokal bokad, klänning beställd och inbjudningar skickade. RIng är bestämd men inte beställd. =) Vi håller på att planera en liten minimoon just nu.

    Hur stora blir era bröllop? Vi har bjudit 40 men räknar med 30 ungefär.  

  • Äldre 18 Jan 17:38
    #4

    *Creative Zone* såklart... Slant på tangenterna. =)

Svar på tråden Uppsalabrudar 2013