• milton­2
    Äldre 26 Sep 20:45
    14253 visningar
    55 svar
    55
    14253

    "Varning för Bröllopstorget"

    Hur både bröllopstorfet och familjeliv som drivs ifrån en och samma ledning agerat den senaste tiden är obegripligt de är en enda hetsjakt bakom detta. 

    Att de sedan finns personer som skriver utlägg i ett forum på bröllopstorget för att smutskasta ett företag oavsett vilket de än är, de är sandlåde nivå. Vi är vuxna människor för sjutton gubbar! Nä nu får de vara nog! Att små enskilda företag ska få smutskastas som en vante, hade företaget varit ett större hade redan jurister varit inkopplade gentemot bröllopstorget som accepterar sånt tjafs! Ett litet företag är sårbart på mer än ett sätt. 

  • milton­2
    Äldre 26 Sep 21:34
    #8

    Alla ska ha rätten att bemöta kritiken absolut, men som du säger Pia så har man en skyldighet som forumanvändare - men de är inte ovanligt att detta väldigt ofta glöms bort. Vi är vuxna människor och bör agera efter de. En konflikt som denna bör ha tagits med företaget. Det känns som ett väldigt överreagerande från kundens sida och tyvärr finns denna typer av människor överallt - vilket är väldigt tragiskt. 

    Tänk före du talar finns de ett talesätt. Väldigt bra och nyttigt.  

Svar på tråden "Varning för Bröllopstorget"