• kickan­w
    Äldre 26 Sep 20:38
    14254 visningar
    55 svar
    55
    14254

    "Varning för Bröllopstorget"

    Jag förstår att bröllopstorget inte vill att företag ska göra gratisreklam i forumen, det vore ohållbart.

    Men att som företag bli fråntagen rätten att förklara och försvara sig när man blir fullständigt påhoppad, dessutom på rätt svaga grunder och av en person som inte längre vill ha kontakt eller försöka reda ut vad som faktiskt hänt... Det är bara FEL och helt omöjligt att förstå!

    Jag kommer inte att rekommendera bröllopstorget till någon mer och hoppas att de antingen skärper sig eller att folk förstår att detta forum styrs på ett väldigt odemokratiskt sätt och att det finns så många bättre alternativ om man söker inspiration till sin bröllopsdag!

  • kickan­w
    Äldre 26 Sep 22:40
    #22
    Kotthare skrev 2012-09-26 22:37:00 följande:
    Alla ni fotografer som blivit medlemmar ikväll, visst gillar ni när vi skriver i forumet om hur nöjda vi är om er? Eller vill ni att omdömen om enskilda företag ska förbjudas helt? 
    Det finns flera exempel när den typen av inlägg tagits bort eftersom det räknats som reklam, så där verkar bröllopstorget inte ha samma regelverk.

    Jag tror inte att någon här menar att man inte får vara kritisk mot företag eller fotografer utan det handlar om HUR man är kritisk och framförallt handlar det om att personen i fråga måste ha rätt att försvara sig. I den tråd det här främst handlar om togs flera inlägg där Wilmafoto försvarades (både av sig själv och andra) bort. DET är inte okej!
Svar på tråden "Varning för Bröllopstorget"