• Jojo51­8
    Äldre 26 Sep 20:13
    14252 visningar
    55 svar
    55
    14252

    "Varning för Bröllopstorget"

    På tiden att det kommer fram hur Bröllopstorget själva sköter sina affärer och hur de behandlar företagare, när det gäller både annonsering och här på forumet! Att ett inlägg på ett forum, där inga uppgifter är verifierade ska kunna få sådana konsekvenser som i detta fall är helt horribelt. Bröllopstorget bör, om man nu ska anses som seriös, granska sådana inlägg som på detta sätt verkligen svartmålar en företagare för att ge denne en chans till upprättelse. Alla har rätt till sin åsikt och forum ska vara fria att få ha sin åsikt, det är inte där felet ligger, men som anklagad måste man också ha sin rätt att få föra fram sin version!!

    Ni brudpar som hänger här - googla, leta utanför detta torg. Det kan säkert vara lockande att hänga här, men om ni bara visste hur oseriösa de som står bakom denna sida är så skulle ni aldrig vara kvar!!

  • Jojo51­8
    Äldre 27 Sep 10:09
    #46

    För att svara på lite utav era synpunkter.... hur ska en företagare kunna försvara sig om man inte får lämna sina kontaktuppgifter - hur ska man då veta att det verkligen är företagaren och inte någon annan som svarat i företagetsnamn... just saying...

Svar på tråden "Varning för Bröllopstorget"