• berka
    Äldre 22 Sep 19:34
    1680 visningar
    7 svar
    7
    1680

    MYCKET nöjd och vill rekommendera en fotograf!

    Hej!

    Jag tänkte att det här är ett perfekt ställe att beskriva hur nöjda jag och min fru är med fotografen vi anlitade på vårat bröllop nu i början av augusti.

    Richard Andersson - www.rafoto.se

    Sammarbetsvillig, pratglad kille med fokus på våra önskemål samtidigt som han hade många roliga och bra idéer. Han fick oss att känna oss naturliga på bild och med ett superbra resultat!

    Kort och gott, vi är supernöjda och vill verkligen rekomendera honom till andra som söker fotograf i Stockholmsområdet! 

  • Svar på tråden MYCKET nöjd och vill rekommendera en fotograf!
  • berka
    Äldre 22 Sep 22:58
    #2

    Hej igen,

    Spontant borde det vara uppskattat när "reklam" / rekomendationer kommer upp här på bröllopstorget då det inte är det lättaste att hitta bra fotografer, bra mat och dylikt men om du uppfattar det som endast reklam så tycker jag du borde tänka om.

    Jag hoppas att övriga som läser inlägget inte uppfattar det som reklam utan som en renodlad rekomendation. Att man skulle få rabatt för att sprida någons goda rykte vore lustigt och att folk uppfattar det så är i min värld en tråkig inställning till när man försöker hjälpa och underlätta för andra.

    Tack för mig! 

  • berka
    Äldre 23 Sep 11:10
    #7

    Aniara4,
    I fredags fick vi hem bilderna vi beställt för framkallning för tackkort och för ett fotokollage och igår såg jag dom för första gången i "fysisk" form. Att få se bilderna gjorde mig överlycklig och att rekomendera vår fotograf blev då en självklarhet.

    För att förtydliga det hela lite mera så är det givetvis inte bara fotografen vi var nöjda med utan även maten, bandet och vigselförättare. Eftersom tråden handlar om fotografen så nöjer jag mig med att bara nämna det övriga vi var nöjda med som gjorde vår dag fantastisk och om någon behöver ett tips på tidigarenämnda så är det bara att höra av sig!

    Tack för gratulationerna och no hard feelings! Glad

     

Svar på tråden MYCKET nöjd och vill rekommendera en fotograf!