• sanzan
    Äldre 4 Oct 14:48
    23559 visningar
    128 svar
    128
    23559

    8 juni 2013

    Vi ska också gifta oss den 8/6. Vi kommer att vigas i Brännkyrkakyrka i Stockholm. Festen har vi prelbokat två lokaler till. Min klänning hänger i garderoben. Gästlistan är i princip klar. Placeringskort ska vi ha stenar ifrån en vacker strand i Danmark ( min sambo är halvdansk) till bordsdekoration har vi torkad havstång och snäckor ( även de från Danmark) När det gäller mat blir det buffé. Dricka köper vi på oss hela tiden. Vi kommer att ha en bartender som blandar tre olika drinkar, öl, och cider. Toastmadame och brudfölje är klart. Vi har tre barn som kommer att vara 7, 3,5 och 2 när vi gifter oss och de ingår självklart i brudföljet. Likaså är gästernas barn välkomna på festen. Jag kommer att vara 31 och sambon fyller 30 lite senare. Vi hoppas att den präst som döpt våra barn i vår hemstad kan tänka sig att åka hit för att viga oss. Som färg har vi valt aprikost. Ja det är väl så långt vi har kommit än så länge Jag funderar lite på att skicka ut inbjudan till 14/2 tror ni att det blir försent?

  • sanzan
    Äldre 6 Oct 00:48
    #12

    Haha du hade varit då välkommen vi gifter oss där för att det är vår närmsta och det känns på något sätt som att vi knyter ihop allt genom att vigas i "vår" kyrka. Sen är den otroligt fin och lagom för oss. Vart viger ni er?

  • sanzan
    Äldre 8 Oct 09:46
    #13

    Wiiiieeeee bara 8 månader kvar nu tjejer

  • sanzan
    Äldre 19 Oct 10:16
    #20

    Vi kommer ju tyvärr inte att vara nära vattnet, men vi tyckte att det var ett fint sätt att väva in det danska i bröllopet. Vi ska även ha en dansk bröllopstårta och det kommer att finnas danska rätter i buffén. :) Dans vet jag inte riktigt än, skulle på ett sätt vara roligt att få in det danska även där. Vem vet, det kanske blir Olsen brothers Fly om the eniga of love ;) När det gäller buketten så är jag inne på aprikosa rosor, liljekonvalj och murgröna. Vad tror ni?

  • sanzan
    Äldre 21 Oct 19:23
    #22

    Oh vad jag älskar att telefonen ändrar ord. NOT! Det där med låt är verkligen jättesvårt. Vi har en solist i kyrkan som ska sjunga minst två låtar så det gäller att verkligen komma på något riktigt bra. När har ni tänkt att skicka ut inbjudningarna? Jag är lite inne på att skicka till alla hjärtans dag, men det kanske är sent? Våra datum ligger iofs inte mitt i semestern så det behöver ju inte planeras så mycket för gästerna. Hur tänker ni?

  • sanzan
    Äldre 30 Oct 22:28
    #25

    Min klänning hänger i garderoben. Planen är att degmagen ska bort innan bröllopet, så snörningen i ryggen känns rätt

  • sanzan
    Äldre 5 Nov 08:11
    #27

    Här har 1 1/2 grej till fixats. Två av våra gamla spelare ska ha en barnhörna under bröllopsfesten. Den halva är också en gammal spelare som vi frågade om att fotografera. Hon ville fundera på saken, därför bara halvan

  • sanzan
    Äldre 8 Nov 19:19
    #31

    Så har ännu en månad rusat iväg. Bara 7 månader kvar nu ju

  • sanzan
    Äldre 11 Nov 11:13
    #33

    Har de bara rabatt på brudklänningar? Eller även på tärn/näbbklänningar? För till mannen gissar jag att det sällan är rabatt I går köpte vi minvigselring så nu är det "bara" underkläder, ett armband och en silverkedja kvar att införskaffa till mig. Till mannen är inget klart då han velar hela tiden.

  • sanzan
    Äldre 19 Nov 08:25
    #34

    Hur går det för er tjejer? Vad gör ni i planeringsväg nu? Här känns det som att allt stannat av lite. Å jag är en sån som mer än gärna har allt klart i god tid. Vad har vi missat, vad kan vi göra mer nu?

Svar på tråden 8 juni 2013