• msoder­by
    Äldre 12 Sep 17:43
    4543 visningar
    10 svar
    10
    4543

    Hösten 2013

    Vi planerar november 2013.
    Hur långt har ni kommit i planeringen?

    /Marta 

  • msoder­by
    Äldre 18 Sep 21:51
    #3

    Hej,

    Vi har bestämt att det ska äga rum i november 2013.

    Sedan har vi diskuterat en del olika förslag. Vi kommer förmodligen att gifta oss i Falkenberg (jag kommer där ifrån) i St Laurentii kyrka där är döpt. Så långt är vi på det klara sedan har vi tre olika alternativ när det gäller festen:

    - Hotell Strandbaden - ligger precis vi vattnet, man får hjälp med allt, gästerna kan sova över på hotellet och gå och lägga sig när de vill. Man får betala en del och vi kommer inte kunna ha öppenbar.

    - Vädekvaren i Olofsbo - ligger också det vid havet och man får hjälp med det mesta. Lite mindre så alla kan inte sova på samma ställe. Ligger strax utanför stan så kanske måste stå för transport från kyrkan?!

    - Hemvärnsgården - trevlig bygdegård som ligger i centrum, inte så långt från kyrkan och man kan ha festen hur länge man vill. Lite billigare men man måste fixa allt själv eller ta hjälp av släkt och vänner.

    Jahopp, så så långt har vi kommit. Hur har det gått för er?
    Jag tänkte att jag skulle blogga om planeringen så kolla gärna in min blogg om du vill läsa mer frokensoderby.blogg.se/

    Ha det fint! 


  • msoder­by
    Äldre 6 Nov 07:57
    #10

    Hej,

    Nu börjar planeringen ta lite form. Vi har börjat titta på lite olika alternativ var vi ska vara och hur det ska se ut. Det enda som är lika mellan de olika förslagen är att alla gästerna kan sova över där festen kommer vara. Annars skiljer sig de olika alternativen väldigt mycket åt, skidprinsessa i fjällen till lite robust/sött vid havet i Falkenberg.

    Gå gärna in på www.brollopsyran.se och följ vår planering och kanske hitta något bra tips för ert egna bröllop.

    LOVE
    MS 

Svar på tråden Hösten 2013