• Äldre 9 Sep 22:17
    34090 visningar
    119 svar
    119
    34090

    Nån som gjort/beställt (eller ska) en broschbukett?

    Alltså prisa gud för den här tråden! Ni är så fiffiga och trixiga tjejr! Så otroligt fina buketter ni får till. Jag är djupt imponerad. Ju mer jag tänker på det blir jag också sugen på en broschbukett. Jag har förstått att dem också kan dra iväg lite i pris men jag känner att det väger tungt de facto att man kan ha kvar den efterråt...länge länge. Otroligt vackert med snittblommor också men så trist att lägga så mkt pengar på något så kortvarigt. (Tänker mig höstbröllop så ett annat alternativ är annars attköra en brudbukett bestående endast av höstlöv och grönt eller nåt.....hmmm)

  • Äldre 9 Sep 22:22
    #92

    Jag dööör va läcker! 4.900 spänn var ju som hittat...höhö.  Men gorgeous!!! Bra där! Hur kändes biceps dagen efter? MrsCoverdale skrev 2013-09-08 13:19:20 följande:Oj, den här tråden är lite sömnig men jag tänkte ändå skriva =)Jag hade en broschbukett och det blev verkligen bröllopets snackis! Beställde min från Etsy och den blev liiiiiiite dyr men jag rationaliserade så att min klänning hittade jag för 7000:- UNDER budget så då kunde jag med gott (?) samvete sprätta iväg 4900kr på en bukett (inkl 4st corsage, frakt och tullavgift)... ehum... Men såhär i efterhand så jo, jag tycker det var värt det. Om än den var tung som ett as!  =)

  • Äldre 26 Jan 00:00

    Åh vad jag gillar denna tråd! Heja heja ni tjejer som är så pyssliga. Jag har inte bestämt bukett än (broscher eller ej) men ni ger mig så mycket inspiration under tiden jag velar fram och tillbaka.

Svar på tråden Nån som gjort/beställt (eller ska) en broschbukett?