• Äldre 17 Feb 12:25
    34078 visningar
    119 svar
    119
    34078

    Nån som gjort/beställt (eller ska) en broschbukett?

    Jag är jätteförtjust i den här buketten, med fjärilar :)



     


    Och den här pärlbuketten tycker jag är väldigt fin också.



    Jag är överlag förtjust i lite annorlunda buketter, så själv valde jag en bukett med fjädrar :) Har fått höra att den liknar en damvippa osv, men jag tycker den var/är fin :)


  • Äldre 17 Feb 12:48
    #52

    PiaB, vad roligt att din dotter vill göra din bukett :) Men lite snopet när du nu hunnit göra en egen. Det är ju lite svårt att använda två buketter :P

    Tack :) Det ska såklart stå dammvippa, inte dam :P Men det är ju sådär, smaken är som baken, alla kan inte gilla allt. Huvudsaken att man tycker om det själv :)

    Jag har ju min brudbukett, två tärnbuketter och dotterns näbbukett här hemma i kartonger och frågan är ju vad fasiken man ska göra med dom nu. Att en bukett håller länge spelar ju ingen roll om man ändå har någon användning för den sen :P


  • Äldre 7 Apr 09:44
    Magenta skrev 2014-04-02 09:49:13 följande:

    Nu är jag äntligen klar med min broschbukett. Jag använde fuskhortensia som grund och gjorde sedan ståltrådsstjälkar på varje brosch som jag sedan stack ner och sedan band jag ihop allt med floristtejp. Och sedan täckte jag skaftet med en bit vitt tyg som jag sedan limmade ihop med limpistol.


    Jättefin bukett, jag förstår att du är nöjd :)
Svar på tråden Nån som gjort/beställt (eller ska) en broschbukett?