• Fremm
    Äldre 27 Aug 15:32
    6850 visningar
    18 svar
    18
    6850

    Var hittar man ramar med krusidull?

    Hej,


     


    Jag är på jakt efter en stor vacker ram med lite krusiduller liknande spegeln nedan från Ikea, det måste inte vara ihåliga krusiduller men jag vill att den ska se maffig ut. Var hittar man sånna? Har tänkt att ha den till bordsplaceringen så den måste ju vara rätt stor. Tack för alla tips på förhand! :)


  • Svar på tråden Var hittar man ramar med krusidull?
  • Fremm
    Äldre 27 Aug 16:30
    #3

    Tack men jag hade tänkt mig en rektangulär - tror den blir för liten oxå. Det blir väldigt pluttigt om alla ska få plats inom det ovala...

    kanske va dum bild att visa men ville förklara hur jag menade när jag inte hittade något bra ord. Kanske måste leta på loppisar men det är nog inte så lätt att hitta där heller. Hade dock tänkt spraya till rätt färg! :)

  • Fremm
    Äldre 28 Aug 09:59
    #5

    Snowstars, tack - den från panduro är mer exakt i stil med vad jag söker men dessvärre för liten för bordsplacering... vill ha en maffig tavla/ram men verkar vara svårt att hitta :-/ kollade ebay oxå men hittade inget där heller... typiskt!


    Var kan man få tag på sånna? Kanske man kan använda spegel om det skulle finnas och klistra fast på den?

  • Fremm
    Äldre 28 Aug 10:36
    #7

    Stort tack, den nedersta länken passade ju bra storleksmässigt, har tio timmar på mig att bestämma mig på den :)

  • Fremm
    Äldre 29 Aug 20:04
    #8

    Hittade faktiskt en hel del fina ramar/tavlor på Erikshjälpen igår, tänkte testa att spraymåla dem. Perfekt, fick fem ramar för 200 spänn! :)

  • Fremm
    Äldre 29 Aug 23:06
    #15
    smisa skrev 2012-08-29 20:36:50 följande:
    Ja, fästmannen hade tydligen kikat förbi på någon loppis häromdagen utan lycka dock. Får ta en liten shoppingtur någon dag och titta runt, tack för tipsen!
    Är så arg på mig själv dock, min mamma frågade för några månader sedan om jag ville ha en just sådan ram vi vill ha men då visste jag ju inte att jag kunde använda den till bröllopet så den är nu slängd :/
    Ja sånt är ju så typiskt, tycker ofta det är så att man blir erbjuden saker men som man inte vet vad man ska ha till just då sen får man en idé eller ser nåt på nätet och då skulle man behövt det... men kika på Erikshjälpen det är både billigare och så tror jag inte folk riktigt letar där som är ute efter sånt som de gör på loppisar om du förstår vad jag menar :)
Svar på tråden Var hittar man ramar med krusidull?