• Saris
    Äldre 19 Aug 19:00
    118807 visningar
    911 svar
    911
    118807

    Bröllop 29/6-2013

    Halloj! Här är en till som ska gifta sig den 29 juni :)


    Vi har bokat lokal och skrivit gästlistan samt gjort en budget, det är typ de :) Ska ha en borglig vigsel så vet inte riktigt när man borde boka vigselförätteren, men antar att de är dax snart!


    Vi bor utanför Uppsala btw :)


     

  • Saris
    Äldre 20 Aug 11:34
    #6

    JochP: Vet ej vigselplats än men vi har bokat en bygdegård i Skuttunge.. så förmodligen blir det kanske vigsel vid den gamla prästgården där eller någon annanstans, vet inte riktigt än med andra ord, lite kluvet :)

  • Saris
    Äldre 21 Aug 21:49
    #8

    VI har oxå tänkt göra det utomhus, men tänkte kanske slå upp ett partytält om prognosen säger massa regn dagarna innan!

  • Saris
    Äldre 28 Aug 09:39
    #12

    åhh har ni redan köpt å provat klänningar redan! Kul :) Jag har kikat lite på nätet bara men ska väl prova någon gång i höst har jag tänkt.. vill gärna tappa ett par kilo till först innan bröllopet å tyckte de var bästa att göra de först innan provningar :)


    Vi ska ha ha 85 gäster, ni?


    Imorgon är de bara tio månader kvar btw! :)

  • Saris
    Äldre 18 Jan 01:49
    #57

    heej


    vi gifter oss oxå de 29 juni, :) Borgligt och utomhus så hoppas verkligen på bra väder! Men kommer var sol i heeela sverige då eller hur ?:)


    Har inte massa klart än, letar efter någon som kan spela till solisten under vigseln,vilket tydligen inte är de lättaste! :(


    Nån annan som börjar känna sig lite stressad ?


     

  • Saris
    Äldre 19 Jan 22:22
    #73

    Vi har tänkt skicka våra inbjudningari mitten på feb, men har ingen aning om hur vi vill ha dem än.. men har kikat runt lite :) Vistaprint har jag missat helt så måste kika in där!


    Funderar på att gå på bröllopsmässan nästa helg i stockholm för att få mer inspiration,även om både min klänning,näbbklänning och dukningen i stort sätt är bestämt :) nån som varit på någon mässa?


     

  • Saris
    Äldre 17 Feb 18:31

    Hej


    vi ska oxå gifta oss utomhus, hemma i våran trädgård, festen hålls i bygdegården som ligger på andra sidan vägen. Kommer ha ca 80 gäster. även vi ska ha trubadur.


    Just hemkommen från Tallin efter att varit dit med lite vänner och inhandlat all alkohol till bröllopet :) Kommer inte ha dit att åka senare så passade på nu... hela källarn full nu :)


    cateringen är oxå nästan bokad nu. ska ha en provsmakning först innan den klubbas helt bara...


    M2B har hittat sin kostym oxå, på rea på esprit! Halvrea priset, kunde inte bli bättre! =allas kläder är klara!


    Vill att de ska vara juni nu ju!! :)

  • Saris
    Äldre 20 Feb 14:48

    Åh vi har oxå mörklila som färg :)


    Vet inte heller vilka blommor vi ska ha... nån ros och pioner tror jag...Har köpt lila decorväv som löpare och knoppalakan som dukar...ungefär så långt vi kommit i dukningsfrågan :)


    Har sådan problem med tärnklänningarna just nu, hittat en vi tänkte beställa men sen gick ena tärnan och blev gravid....tror inte de funkar med fodralklänning i 6 månaden :) (andra barnet dessutom)...


    Hur gör ni ? har ni tärnor eller brudnäbbar?


     


     

  • Saris
    Äldre 20 Feb 17:02

    Jo de är ju väldigt fint med gravidmage oxå så!:) Har oxå tänkt ha lila klänning till tärnorna och brudnäbbarna har vita klänningar med lila skärp till köpt från kina :)


    Jag heter Sara och är 28 år, gifter oss efter 7 år tillsammans och två barn.Bor utanför Uppsala och gifter oss hemma i trädgården :)


     


     

  • Saris
    Äldre 25 Feb 12:38

    Oj vad många som redan svarat för er!


    Vi har fått 4 stycken som svarat ja av 80 inbjudan, ingen nej än.. Familjen tänkter nog inte ens OSA tror jag :) men vi vet ju att de kommer ändå.. :) Sista OSA är oxå 30 april.. Vi har valt att ha ett barnfritt bröllop då de flesta av våra vänner har barn mellan 1-5 år och fixar inte riktigt att ha 15 små barn närvarande..räcker med våra egna, så många måste skaffa barnvakt om de vill komma..


    Fick klart med musik till både vigsel och festen igår.. å mor min överaskande och skulle stå för kostnaden, härligt!! :)


    Vad har ni tänkte att bjuda på för mat? Cateringer, laga själv?


     


     


     

  • Saris
    Äldre 26 Feb 16:32

    Vi var i tallin för ca 2 veckors sen och köpte hem vårt =)


    Räknat på två glas vin och 4 öl per person, några som vi vet redan nu att de inte dricker (har 80 gäster) , sen handlade vi ca 6 liter extra vin och 3 plattor extra öl ifallatt liksom :)


     

  • Saris
    Äldre 25 Mar 20:38

    Vi ska oxå ha våran fest i en bygdegård, gifter oss i trädgården hemma först sen fest i bygdegården, det är en väg mellan vårat hus och bygdegården :) Finns allt där så kommer låna hem glas till brudskålen och sånt! Perfekt!


    Dessutom om ingen vill hyra den dagarna innan behöver vi bara betala för ett dygn..men om någon vill hyra den så måste vi betala för flera, vill ju in och duka och fixa, senaste tors kväll!


    Vi kör oxå catering,men det sittande bjudning. Enda gång vi kommer ha de så lite fancy så vi tänkte passa på :) Har en massa gamla medarbetare till mig om skall servera så de blir toppen!


    Shit känns som om de här 3 månaderna kommer rulla på fort nu! Så fort våren kommer :)


     

  • Saris
    Äldre 23 Apr 20:45
    Annica70 skrev 2013-04-21 20:17:24 följande:

     


    JAg har två titanringar. En helt slät och sen en med 7 stenar i. Jag bara älskar dom


     


    Var har du köpt titan ringarna? Jag har letat efter titanringar med flera stenar i men hittar nästan ingen model


    det är titan eller stål jag kan ha... (allergi) Hittat en stålring som jag köpte hem från Ebay, är med cz men inte viktig för mig med riktiga diamanter, bara att den håller... men den var super billig så känns lite snålt även om den är jättefin! :)

  • Saris
    Äldre 2 Jul 10:45

    åhh vilka härliga bilder!


    Vi blev oxå gifta! Hade strålande sol heela dagen lång! Saknade dock min ena tärna som blev inlagd fre kväll för att försöka stoppa en förlossning (gravid 6 månaden med tvillingar) men tacka vet jag skype! Så hon fick följa allt ändå!:) Men mycket tårar och kärlek blev det:)


    Super lycklig fru nu :)


     

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013