• Äldre 9 Jul 22:41
    45396 visningar
    316 svar
    316
    45396

    Oktober 2013

    Och just det ja, var i landet ska ni gifta er?

  • Äldre 21 Jul 21:25

    Fin klänning Frueblue!! Jag har oxå köpt varmare klädsel, en "päls" cape/bolero. Väldigt kort med andra ord men hoppas att det inte behövs! Det är inte alltid det är såå kallt i oktober *Ta i trä, ta i trä* Våra kort är beställda och får vi dem denna vecka skickas de ut veckan därefter. Ska pysslas lite med dem innan de skickas. Skor har typ hittat från Etsy. Har beställt färgprov så det väntar jag på innan jag beställer. Letar oxå efter underkjol. Det är svårt att veta vilken man ska ha.

  • Äldre 25 Jul 22:30

    Jag som gillade namnet Hoffsennannen haha. Lät ju riktigt bra Vad blir det för vigselring? Ska du oxå specialbeställa skor? Fick mina färgprover men den som var orange var inte riiktigt den färgen jag tänkt mig. Får se hur jag ska göra. Beställt en underkjol idag på ebay. Hoppas den dyker upp snart så jag kan stryka det från listan.

  • Äldre 26 Jul 16:51
    HelenaFredrik skrev 2013-07-26 09:37:32 följande:
    Det blir rosor (ganska stora och utslagna vet ej vad de heter) i champagne och ljusrosa/creme, 3 nejlikor i mörklila, ngn liten blomma i stil med hyacint som inte finns då, trärosor samt trollhassel.

    Jag funderar på hur jag ska göra med hår och make. Har hittat ett ställe som gör allt sådant men det går på 2800:- vilket jag tycker är lite dyrt..

    Letar även rosa skor (inte ljusrosa) med max 4cm klack så hittar ni några så hojta till är ni snälla 
    Vad roligt att du hittade en som kändes bra! Man måste gå på magkänslan och det blir ju bara bättre om den känslan gör det billigare :D

    Vi kommer också ha nejlikor som bordsdekoration tror jag. Har hittat lite inspirationsbilder.

    2800 kr var rätt billigt enligt mig. Jag själv betalar 2000 enbart för smink och 3800 enbart för hår. Är stället bra på både och så är det nog värt det. Själv valde jag att hålla min MuA och frisör separata, vilket i slutändan blev 300 kr dyrare men så ansåg jag att jag då får bästa av två världar.

    Vad gäller rosa skor så har jag sett lite här och där. Mörkrosa är lättare att hitta än ljusrosa. Mina blev ju ljusrosa till vigseln men letar efter 2 andra ombyten. Ska ha ett par oranga gummistövlar ifall det regnar och sen om jag lyckas hitta ett par perfekta oranga skor till fotograferingen. Svårt att hitta rätt färg av orange när man styrs av en förvald kravatt :D

    Och just det ja! Idag kom inbjudningskorten!! Ska snart kila iväg och hämta paketet :D
    Hoppas de blev så som vi ville. Imorgon blir det att pyssla som tokar för att hinna skicka iväg på måndag.
  • Äldre 28 Jul 14:20

    Det låter ju fint med princesslipning Och fina skor du hittat! Det känns sådär att beställa skor från utlandet när det blir mkt jobbigare att byta eller lämna tillbaka. Hoppas jag hittar något från sverige istället. Egentligen har jag ju skor men vill vill vill verkligen ha oranga till fotograferingen. Blir ju såååå snyggt till löven. Vem vet kanske butikerna börjar ta hem oranga skor till september. Annars duger ju stövlarna. Idag köpte vi delar av mannens kläder. Lite kvar sen är det fixat också. Korten blev det tyvärr fel med . De hade blandat ihop inlagorna och tryckt åt fel riktning. Ska ringa dit imorn och höra om de kan trycka om :'( Listan är väl kanske en A4 men det saknas nog grejer tror jag.

  • Äldre 28 Jul 14:38

    Jag har ett par lågklackade ljusrosa satinskor. Man vänjer sig efter ett tag. Till en början stirrar man bara på ringen haha. Du kan prova att ha i en gelesula. Då glider inte fötterna och tårna hålls någorlunda på plats. Det var inbjudningskorten. vi godkände korrekturen men då kollade vi ju bara på texten. De tryckte ett kort i svart och brunt fast vi valt brunt. Korrekturen var iof så men de själva sa att de skickar i svartvitt, den vi fick var i brunt och svart men trodde ju då att de skulle trycka i brunt. De tryckte infotexten på den lilla inlagan och sen info om festen på det stora kortet fast vi specificerat tvärtom. Så jag är inte säker på att de kommer trycka om iom attvi godkänt korrekturen.

  • Äldre 28 Jul 23:08

    Ja man måste ju börja gå in dem om man ska kunna gå några meter utan att det ska se ut som man ska dö. Det jobbigaste med mina är att det är peeptoe. Kanterna där framme brukar skära in i lilltå och stortå-området. Undrar om det går att mjuka upp kanterna??

    Om det löser sig imorgon med omtryck så hoppas vi att de nya korten kommer senast på onsdag. Så senast torsdag ska de skickas i sådana fall.

    Vi hade först deadline den 25 augusti men skjutit upp det till 1 sep, vilket var tur för vi förlorade en vecka pga feltrycket.

  • Äldre 3 Aug 21:07

    Äntligen kom korten och rättryckta! Satt uppe till 01 på torsdagen och fixade det sista. Några har vi redan delat ut, och några kommer nog delas ut imorn. Resten skickas imorn och delas ut på måndagen. Vi kommer bjuda ca 80 pers. Börjar tro att vi missat många saker som behöver göras. Vet dock inte vad det skulle kunna vara. Någon som har en bra lista??

  • Äldre 26 Aug 22:20

    Kul att det börjar bli lite liv i tråden. Jag har problem med att få tag i min MuA. Ska kontakta henne snart igen och se om hon svarar. Hade möte med fotografen i helgen och det gick jättebra. Präst och kantor ska kontaktas. Resa mååste bokas snart. Väntar på hindersprövningen. Det är nog allt än så länge som inte är löst. Tiden har gått väldigt fort!

  • Äldre 6 Sep 20:53

    Hur går det tjejer??? Imorgon ska jag på konsultation för frisyren

  • Äldre 10 Sep 19:56

    Jag håller fortfarande att försöka få tag på MuAn jag bokat. Svarar hon inte imorgon, ringer jag någon annan.
    Sedan håller jag på att göra pompoms. Ska fylla rispåsar imorgon hade jag tänkt.
    Mösexan tror jag blir den 21 september.

  • Äldre 14 Sep 09:20

    Vi har rätt nyligen börjat kolla på musiken. Valt våra två solosånger. Får se när prästen hör av sig. Tycker att det är deras jobb. Jag mailade henne för kanske 8 v sen men fick inget svar. Hindersprövningen är färdig iaf. Nu väntar vi på att den ska dyka upp i brevlådan . Det är bara 3 v kvar för vår del och det känns heeelt sjukt.

  • Äldre 1 Oct 22:14
    Frueblue skrev 2013-10-01 19:55:48 följande:
    Åh herregud, nu är det snart dags! Fyra dagar kvar! Nån mer som gifterr sig nu på lördag? All planering går bra, ska fixa bordsplaceringskarta och ringa ett par avstämningssamtal men annars är allt i hamn! Har tagit ledigt från jobbet så nu är jag ledig fram till nästa vecka. Ska ägna de närmsta dagarna åt att bli extra snygg, göra ansiktsmask o hårinpackning, ögonfransförlängning o bygga naglar.. Rätt lyxigt Och handla lite gjer, som godis o alkoholfritt tex. Känns nervöst nu faktiskt, har inte känt så förrän den här veckan, att snart är dagen här som vi planerat sen i vintras. Ska verkligen njuta av varje sekund och inte haka upp mig på småsaker. Tror det kommer bli en fantastisk dag! Hur har ni det och hur känns det nu när vår månad börjar?
    Samma här.
Svar på tråden Oktober 2013