• Äldre 9 May 16:23
    45356 visningar
    316 svar
    316
    45356

    Oktober 2013

    HelenaFredrik skrev 2013-05-06 09:05:16 följande:
    Här har det beställts klänning. Den kommer i slutet av september så det blir en lång väntan.. Det blev en Sincerity 3667. Slöja kommer jag nog ta från Kina dock. Lång slöja med spetskant troligtvis.
    Fin klänning du beställt! Det blir nog supersnyggt med lång slöja.
    adirf85 skrev 2013-05-08 21:35:59 följande:


     


    Gillade tvåan mycket mer än 1an. Det jag tyckte om var både bandet i midjan och uringningen, vågmönstrat är fint. Tyckte 1an såg lite tråkig ut jämfört med 2an.
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-05-09 13:10:08 följande:
    Jag har faktiskt redan klänningen hemma ska se om jag kan ladda upp en bild lite senare!
    Men jahaa! Då måste det vara svårt att låta bli och pillra på den??? :D :D
  • Äldre 10 May 19:57

    Spännande! Usch jag kommer nog ha svårt att låta bli min klänning. Tur att det är en månad kvar, får leta upp ett bra gömställe haha. Nu är nya lokalen bokad och betald och den gamla avbokad.

  • Äldre 21 May 08:05

    Hofsennanen fin klänning Gillar ryggpartiet! Adirf - Så det blev 2an fin fint.

  • Äldre 9 Jun 18:59

    Här händer ingenting. Klänningen ska komma denna vecka så det väntar jag på. Sen har vi provsmakning av tårta samt möte med cateraren om 2 veckor. Ska ta tag i inbjudningskorten snart tror jag. Letar kyrka också..

  • Äldre 13 Jun 22:16

    Nu har klänningen landat i butiken

  • Äldre 14 Jun 23:01

    Måste verkligen bestämma oss för kyrka först innan vi ens kollar på inbjudningarna. Förhoppningsvis skickas de i juli någongång om vi bara kan bestämma oss.. Vi struntar i vigselprogram. Skor kanske är fixade men måste prova med klänningen först Hoppas det blir bra.

  • Äldre 15 Jun 20:58

    Hittat kyrkan med stort K!! Nu återstår en plågsam väntan tills på onsdag då pastorsexpeditionen har öppet. HOPPAS att den är ledig. Då äntligen kan vi ta tag i inbjudningarna. På torsdag får jag se min klänning. Jösses vilken spännande vecka med kyrka, klänning, midsommar och cateringmöte

  • Äldre 26 Jun 20:16

    Har ni försvunnit nu ;)

    Nåväl, får väl prata med mig själv under tiden. Har fått se min klänning (finns i tråden Visa DIN brudklänning) och köpt flor. Får se om det blir bra, annars byter jag ut hårsmycket på floret mot något annat. Skorna jag köpte (de rosa) blev superbra till klänningen, jag behövde inte sy upp något alls. Ska tillbaka dit i slutet av aug och sy in den lite.

    Cateraren ska vi träffa denna vecka istället och smaka tårta ska vi göra också.
    Vi ska även försöka få iväg en beställning på inbjudningskorten innan veckan är slut *pust*.

    Å just det - Vi fick klartecken från kyrkan!! Wohoo

    Vad har ni för er då??

  • Äldre 4 Jul 19:03

    Vad blev det för tårta? Har ni valt blommor? Jag var också på en konsultation och funderar nu på vilka blomsorter jag ska ha och färgerna. Tror det kommer bli brudslöja, trädgårdsrosor, dahlia och nejlikor. Kanske kommer ha några hypericum med. Tror färgen på buketten kommer att gå i rosa, creme, liiite orange och brunt.

  • Äldre 9 Jul 22:41

    Hej! Kul med en till 5e oktobare Du ligger nog ungefär där vi ligger. Ska denna v. kolla på resa, musik, inbjudningar, och beställa ett par orange skor som jag hoppas ska passa Provsmink och frisyrkonsultation blir det först i september. Tårtan och design är fixat. Brudbuketten börjar ta form och har pratat med floristen. Ska välja bordsdekoration senare i augusti.

Svar på tråden Oktober 2013