• Äldre 10 Apr 13:20
    46265 visningar
    316 svar
    316
    46265

    Oktober 2013

    Jag beställde från Zalando De borde komma senast fredag och man har 30 dagars returrätt. Kanske kanske hinner min klänning komma innan dessa 30 dagar är över. Bekväma skor är viktigt för mig så jag har tänkt antingen ballerina eller max 6 cm klack. Jag har också bara hittat öppen tå. Det verkar vara det som gäller när det handlar om satin och färgade skor.

  • Äldre 13 Apr 20:20

    Båda mina är från Hallbergs. Pronovias har fina klänningar och de kostar ju därefter. Sincerityn ksnske var från förra året och därför finns den inte på hemsidan???

  • Äldre 13 Apr 20:35

    Tjusig!

  • Äldre 14 Apr 17:06

    Hoffsennanen denna klänning kanske finns kvar. En alcanar strl 36 mobil.blocket.se/stockholm/Pronovias_brudklanning_45536503.htm&w=1

  • Äldre 14 Apr 20:26
  • Äldre 20 Apr 11:09

    Och vi har 5e.

  • Äldre 4 May 11:55

    Hej allesammans!

    Nu var det ett tag sedan men under den tiden har jag fått skorna (vet inte om jag ska behålla dem), fått veta när min klänning kommer (mitten av juni) samt bytt kyrka och festlokal!
    Nu kommer vi förflytta oss söderut, närmare bestämt mellan Nyköping och Flen. Med detta kommer vi få göra mycket mer själva men sparar en hel del också.

    Hur går det för er??

  • Äldre 5 May 19:26

    Stället vi hade bokat kändes inte riktigt som oss, som det vi var ute efter. Vi kompromissade lite med det vi var ute efter och tillslut så bokade vi. Men jag kunde inte sluta tänka på att "Stället med stora Set fanns där ute". Så jag bokade in en visning av ett ställe vi aldrig tittade på.

    Så nu blir det Rosenhanska magasinet istället.



     


    Tidigare skulle vi ha varit här


     


     
  • Äldre 5 May 19:28


     


    Aaah, tryckte på fel knapp. Denna har vi bokat, men ska nu avboka. Vad tycker ni? Nervös över att meddela att vi vill avboka, har nämligen inte gjort det än. Ville få allt på plats först liksom.


    Byter kyrka också till Lids kyrka, en kyrka från 1100 talet.

  • Äldre 5 May 20:17

    Japp längst upp blir det nya! Ett gammalt sädesmagasin. Här kan vi göra egna snittar och vickning = budgetbesparare. Har bokat catering och kommer att bjuda på vilt och sedan en ostbricka till. Tårta är prel.bokad och de kommer att transportera den från Sthlm 20 mil ner. Tror detta nya ställe kommer bli supermysigt!

    Hur ser din klänning ut??? :D När kommer den?? Spännande att se dina inbjudningskort sen när de är klara. Vi har inte börjat ännu, och tur det ;) för annars skulle vi fått börja om hahahha.

Svar på tråden Oktober 2013