• Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 19 Apr 22:27
    45729 visningar
    316 svar
    316
    45729

    Oktober 2013

    Sambon skulle inte se min heller men har visat typ stilen på de jag hittills gillat..
    Försöker just nu fundera på vad som skulle se bra ut till killens kläder! Så det blir snyggt enhetligt Ska se om jag kan ladda upp en bild! 

    Ska iväg och prova nu nästa vcka i en butik jag inte varit i ännu och se om de finns ngt mellanting bland allt jag provat! Få lite nya perspektiv kan man väl säga! Va inne hos Svahns men de Lilly klänningarna jag gillade hade hon inte inne. Och hon tänkte inte ta hem ngn om jag absolut inte skulle köpa den...så där gick hon miste om en kund! Känner inte riktigt för att beställa en jag inte sett eller provat tidigare...!

    Samtidigt är vi nu inne på alla sånger vid vigseln samitidigt..mkt just nu!
    Vad fokuserar i på för tillfället? 

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 21 Apr 20:43
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-18 20:19:04 följande:
    Tänkte jag skriver ett inlägg här först och sen skriver jag in de i ts sen

    HelenaFredrik 26 oktober
    FiiFii 12 oktober 
    Frullis 19
    Koyal 5

    Är vi ngn mer??
  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 21 Apr 20:50
    Fiifii skrev 2013-04-20 19:35:32 följande:
    Nä det kan jag verkligen förstå! Jag var där en gång, och tyckte det var ganska bra, men vart så insnöad på vilken klänning jag ville ha så blev att jag beställde online. Men det var lite svårt, var på några stycken i Göteborg också. Fastnade mest för Tonys Högtids kläder där, bra service, men inte JÄTTE mycket utbud. Men hoppas verkligen du hittar någon i butik.

    Ja, vi är också på sånger vid vigeln just nu! Så himla svårt, men tror vi har bestämt in- och utgångsmarchen iallafall. Sen högst upp på to do listan är; att skicka ut inbjudningarna, mannens kläder, och köpa hem dekorationen. Ringen ska också köpas i maj.. Listorna börjar bli långa och många haha.
    Ja Tonys va jätte trevliga! Litet dock så lätt att missa en klänning

    Visst är det svårt! Vi har förtillfället valt följande

    Ingång: Band of brothers them
    Utgång: Shining light- Annie Lennox
    Psalmer: Du omsluter mig samt ja...den 84 tror jag de va som var fin text på..men liiite veliga där
    Solosång: Come what may-Moulin Rouge, Vila tryggt i din famn-Helene Sjöholm har sjungt den, Book of love- Peter Gabriel

    Där är vi just nu... Injudningarna är nog faktiskt klara att skicka till tryckeriet nu! Så nu ska det bara inhandlas silkespapper, beställa lådor och ta våra kort! Det och klänning...å ring...å de å de å de..hhah!!
  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 4 May 21:05

    Spännande Kolyal!! Hur kom det sig att ni bytt? Skönt dock att spara pengar! Jag köpte faktiskt idag min klänning!! Kan knappt tro det! de blev den lilly klänning jag inte trodde jag skulle kunna få prova då det inte fanns någon återsäljare men så hittade jag trotts allt den i falkenberg och blev väldigt glad då jag gillat den på hemsidan. Provade den och kändes helt ok! Det som va va att de va snörning på. Men gått ocv funderat och beslutade att åka ner igen med min syster och det kåndes väldigt bra! Så klänning blev det! va ju den eller pronovias Alcanar och då va jag tvungen att hitta en begagnad och va liiite rädd att försvinna i den så denna blev lagom! Och våra inbjudningar är tryckta! Väntar på lådor samt att vi ska ta kort sen sitta och slänga ihop dem Skönt med saker att bocka av!! Får även låna min mammas slöja! Känns väldigt bra! Ngt som hänt er andra?

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 5 May 20:09

    Ska ni ha stället längst upp? HELT FANTASTISKT!!! Äsch bara att avboka

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 9 May 13:10
    Koyal skrev 2013-05-05 20:17:17 följande:
    Japp längst upp blir det nya! Ett gammalt sädesmagasin. Här kan vi göra egna snittar och vickning = budgetbesparare. Har bokat catering och kommer att bjuda på vilt och sedan en ostbricka till. Tårta är prel.bokad och de kommer att transportera den från Sthlm 20 mil ner. Tror detta nya ställe kommer bli supermysigt!

    Hur ser din klänning ut??? :D När kommer den?? Spännande att se dina inbjudningskort sen när de är klara. Vi har inte börjat ännu, och tur det ;) för annars skulle vi fått börja om hahahha.
    Helt fantastiskt ställe!

    Jag har faktiskt redan klänningen hemma ska se om jag kan ladda upp en bild lite senare!
    Inbjudningarna kommer väl göras klara så fort vi fått hem lådorna! Får väl sätta oss en kväll hela famijen och slå in och fixa

     
  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 9 May 20:47
    Koyal skrev 2013-05-09 16:23:34 följande:
    Men jahaa! Då måste det vara svårt att låta bli och pillra på den??? :D :D
    Hahha..ja den hänger tack och lov hos mor&far Men varje gång jag är där så är jag där och pillar
  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 20 May 19:18


    Här kommer min klänning! Dock orkade vi inte snöra den så därfår får den se ut som den gör Underkjol skall införskaffas samt att den behöver kortas när skor väl är hittade! Oranga skor verkar hopplöst att hitta fina.
  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 20 May 19:20

    Försöker ladda upp en bild på framsidan med men här går det väldigt segt plötsligt!

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 20 May 19:21

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 21 May 17:55

    Tack tjejer!!!
    Ja ryggen är fantastisk även om det blev snörning..men kommer ändå inte se ryggen så mkt så jag är nöjd! Funderar dock på att eventuellt ändra den över bysten då jag tycker den är väldigt rak... Men funderar fortfarande!

    Ja tiden går verkligen framåt! På lördag skall våra föräldrar och vi sätta oss och lägga ihop alla inbjudningarna! Blir en hel del pill må jag säga! Kommer ta en evighet men kommer bli superfint!

    Vi kollar oxå just nu på psalmer. Vi har bestämt oss för "Du omsluter mig" men den andra velar vi med ordentligt...Vill egentligen ha en lovsång men kan inte komma på någon som känns enkel att sjunga för alla även de som inte är vana vid just lovsång. Någon av er som har ngt förslag?

    Ring är ju oxå väldigt hett...mkt jobbigt då allt skall vara så förbaskat dyrt.... 

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 26 May 09:55

    Nu är inbjudningarna klara! Så på tisdag läggs ngr på lådan och andra kommer köras ut på onsdag. Sen är det plötsligt inte hemligt längre!

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 30 May 20:06

    Inbjudningarna skickade och massa fantastiska reaktioner!
    Kääärlek!!! 

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 9 Jun 16:32

    Vart har ni alla tagit vägen? Har ni tagoit semester ifrån all planering kanske?

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 13 Jun 22:46

    Åh vad spännande! ! När tänker ni skicka inbjudningarna? Just nu letar jag skor och ring! Tänker liiite lite på vigselprogramen. Vi har en ganska klar bild över hur de ska se ut ja underkjol med men har budat på en på tradera nu och hoppas att den blir perfekt!

  • Hoffse­nnanen Tottop­lex
    Äldre 10 Jul 21:49
    Koyal skrev 2013-07-09 22:41:07 följande:
    Hej! Kul med en till 5e oktobare Du ligger nog ungefär där vi ligger. Ska denna v. kolla på resa, musik, inbjudningar, och beställa ett par orange skor som jag hoppas ska passa Provsmink och frisyrkonsultation blir det först i september. Tårtan och design är fixat. Brudbuketten börjar ta form och har pratat med floristen. Ska välja bordsdekoration senare i augusti.
    När ska ni skicka inbjudningarna?
    Åh har du hittat ett par snygga oranga skor? Letat ett år och nepp...jag har ratat allt....! 
Svar på tråden Oktober 2013