• Äldre 8 Apr 08:57
    45761 visningar
    316 svar
    316
    45761

    Oktober 2013

    Kom på att jag glömde marskalken när jag boka bilen så jag måste ringa dit idag och höra om han också får plats. Jösses vad virrig man kan vara.

    Här är mina ringar. Den yttersta är blivande vigselringen.


  • Äldre 8 Apr 17:05

    Hoffsennanen vilket företag kommer ni beställa ifrån? Vi har inte börjat med inbjudningarna ännu. Ska nog designa ett eget monogram först och bestämma temafärger.

  • Äldre 9 Apr 10:08
    Frullis skrev 2013-04-08 17:40:43 följande:
    Jättefina och väldigt blingiga!

    Vem ska åka i bilen med er? Jag har tänkt att bara vi två ska åka (plus föraren såklart).
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-08 15:58:30 följande:
    Vad fin klänning och fin ring!

    Va ni alla klara med era inbjudningar? Vi sitter mitt i de nu...! Idag kom en provlåda av det företag vi funderar på at beställa dem av. Den var perfekt! Ska vi bara få ihop de som skall vara i också!
    Haha ja de ser nog mer blingiga ut än var de är, diamanterna är små och tättsittande så de reflekterar ljuset bättre. Gillade att de satt så tätt. Det var dock inte lätt att hitta någon ring som passa till min första. En helslät gjorde att den första ringen såg "död" ut och andra ringar var antingen för höga så de blockerade första ringen eller inte min stil. När jag väl hittade ringen som ser ut som en eternityring (för jag har så små fingrar att diamanterna går runt mer än halvvägs) fick det bli den med mer än 6000 kr rabatt! Tjohooo.

    Kom på sen att det är bara tärnan som åker med mig till kapellet, och sen därifrån byter vi ut henne mot min man. Så det blir inget bilbyte haha. Snacka om megaförvirrad.

    Nu försöker jag få tag på min MuA men hon svarar inte. Detta är jobbigt, för får jag en känsla av att hon inte är pålitlig. Vet inte varför men jag gillar när folk svarar. Jag behöver veta om hon tycker att 1 - 1.5 timmar är tillräckligt med lång tid för att sminka både mig och min tärna annars behöver jag tidigarelägga min frisörtid.
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-08 17:59:22 följande:
    Senaste firman vi kollade på papper hos har jobbat med min sambo innan så de erbjöd sig att både trycka och stansa inbjudningarna för 10 kr st. då med pappret med i det priset Sen tänkte vi att vi skulle trä sånt där snöre som jag alltid glömmer av vad det heter... sånt där grovt brunt, i vigselprogrammen
    Åh sen ska jag ju prova klänning på lördag!
    Det var ju inte dåligt! Du får lägga upp en bild sen när du har de klara :)
    Sisalsnöre tror jag att du menar, det kommer nog bli snyggt. Gillar det rustika.
    Kul! Vad är det för klänningar du är ute efter att prova?
  • Äldre 9 Apr 12:38

    Nu har beställt ett par skor (man får mkt gjort när man är hemma och är förkyld). Hoppas de ser bra ut i verkligheten, nackdelen är att jag inte kan prova med den klänningen jag ska ha då det lär ta ett tag innan den kommer. Hoppas de sitter bra! Låg klack som jag ville ha och rosa. Velade mellan rosa och orange. Mannen ska ha en orange kravatt och brudtärnan ljusrosa klänning. Tänkte ha oranga/rosa/champange färgade blommor istället.




     

  • Äldre 9 Apr 16:39

    Jag tror jag behöver något att hålla i, vet nog inte vad jag skulle göra med händerna. Jag kanske börjar svinga runt med dem eller får en alien-hand som gör lite vad den vill.

  • Äldre 9 Apr 20:23

    Ja fickor hade varit väldigt praktiskt. Kan ha smink och annat diverse där

  • Äldre 10 Apr 09:19

    Kul! För mig blev det också spets även om jag nu går och velar mellan den jag beställt och en annan jag provat i satin. Hoppas du hittar din klänning Kommer du gå till flera butiker? Det gjorde jag, gick tillbaka till butikerna minst 3 ggr. Man får en bra känsla för deras service

  • Äldre 10 Apr 11:15

    Jo men jag bör inte vela med tanke på att den jag beställt är dyr. Det är nog det att jag aldrig provat den jag beställt som gör att jag får hjärnspöken. Hoppas det blir lättare när jag väl fått klänningen.

    Jag började min klänningsjakt för nästan 1.5 år sedan så jag hann gå tillbaka flera gånger och testa/känna på de nya klänningarna som de fått in, och självklart ville man ju prova också ;) Tillsut kände de ju igen en och på bröllopsmässan var de inte sena med att hälsa.

  • Äldre 10 Apr 12:01

    Jag hoppas det! Ibland måste man helt enkelt våga ta steget.

    Nu börjar jag iaf känna av stressen. Vet inte hur jag ska göra för den MuA jag bokat åker hem till dig/valfri plats och är jätteduktig. Hon gör både smink och hår men jag är osäker på om hon är en riktig frisör. Mitt hår är svårt att sätta upp, jag var förra året på ett bröllop och gick för att sätta upp håret. Varnade frisören att mitt hår är svårt då det bara glider iväg, 30 min efter jag gått så släppte alltet. Fick gå tillbaka och hon satte upp igen. Det höll sisådär, fick peta in hår här och där under kvällen.

    Jag har som sagt bokat Björn Axén för uppsättningen, men där får min MuA inte sminka pga policy. Alternativet var att låta frisören sminka mig, men när jag väl fått tag i en elit-MuA så vill jag ju att hon sminkar mig. Det är inget snack om saken där, har haft folk som sminkat mig så hårt att jag ser ut som en panda och vill inte se ut så på bröllopsdagen. Mannen skulle nog springa iväg då haha. 

    Så nu står jag i valet och kvalet. Ska jag be MuAn att både fixa hår och smink, eller ska jag hitta ett ställe jag kan ta mig till efter jag fixat mitt hår hos Björn Axén?

    Kanske ska höra med min MuA om hon vid konsultationen kan testa att sätta upp mitt hår, om det håller så behöver jag ju inte oroa mig och kan boka henne. Jag kan ju ha kvar bokningen hos Björn Axén sålänge.

    Åh, alla val.

  • Äldre 10 Apr 12:59

    Jag fick tipset att alltid ha underkjol om klänningen tillåter det. Det ger nämligen benutrymme och gör det lättare att gå. Jag letade efter färgade skor som var låga och när jag såg dessa tänkte jag att jag skulle testa. Fri frakt och fri retur. Då lär jag veta ifall det är den modellen jag vill ha etc. och kan kolla vidare ifall det inte är rätt. Lite tveksam till öppen tå, kan ju regna i oktober liksom. Mmm tror du har rätt, får nog ringa henne och höra när det närmar sig. Man vill ju undvika stress och flänga runt.

Svar på tråden Oktober 2013