• Äldre 30 Mar 10:18
    45776 visningar
    316 svar
    316
    45776

    Oktober 2013

    Vi har bokat Ulriksdals slottskapell och Bergendal Meetings i Sollentuna.

  • Äldre 1 Apr 21:26

    Fiifii var ska ni vara? Jo man måste ta en paus annars förlorar man nog verklighetsförankringen när bröllopet är över. Själv bygger vi till lite garderober och ska tapetsera för att byta vinkel ett tag.

  • Äldre 2 Apr 19:05

    Jag får vänta några månader till innan klänningen kommer. Nervös som tusan då jag aldrig sett den utan testade andra modeller som liknade den. Beställde den i feb. Men när den kommer visar jag bild!

  • Äldre 2 Apr 22:34

    Det låter ju trevligt med Arholma! Jag beställde min från Milagro de Nahrin i Sthlm, kunde ta 6 mån innan jag får den men det orkar jag inte med! Får komma senast i juni har jag bestämt haha. Var beställde du din klänning?

  • Äldre 3 Apr 21:25

    Jag tycker mig känna igen den. Kanske provade jag den med men jag hade bestämt mig för spets så det blev en sådan istället. Snart har 2 mån gått så då är det max 4 kvar ;). Hoppas att din klänning kommer i mitten av maj. Då behöver du inte vänta så länge.

  • Äldre 4 Apr 09:32

    Visst hade din klänning ett stort strassband runt midjan? Jag beställde en Allure 8961. Fast jag har aldrig sett den eller provat den. Ingen som hade den inne. Riktigt nervös efterson den kosta ett par eller flera slantar. Hoppas jag inte köpte grisen i säcken bara :|

  • Äldre 4 Apr 20:12

    Det blir spännande att se din klänning när den kommer! Ska du ha underkjol till? Solkart och Frullis borde ha fått sina klänningar nu. Spännande att höra om det blev som de hade tänkt.

    Tack! När jag hade betalat handpenningen sa hon som hjälpte mig att det måste kännas skönt nu när jag beställt klänningen. Jag svarade bara näää, nu är det ännu värre för nu får jag vänta i 6 mån. Och innan dess så har jag redan börjat tänka att tänk om posten tappar bort den (posten slarvade bort mina brudskor *Morr*), tänk om den kommer i fel färg osv. Det är ju först då man fått klänningen man kan slappna av liksom.

  • Äldre 4 Apr 20:47

    Åh vad tråkig! Jag minns inte om det var Ups eller Dhl som strula en gång när jag beställde. Jag tittade på leveransstatusen på deras hemsida och det stod leverans imorgon mellan 8 - 18. Så jag stannade hemma och väntade. Kvart i sex på kvällen tittade jag igen för de hade inte kommit och då stod det att de hade inte lastat paketet i bilen! och att de skulle leverera dagen efter. Jaha, jag stannade hemma en gång till och vad hände då?! Ja samma sak. Ok nu började jag bli irriterad. Tredje dagen trodde man inte att de kunde göra samma sak en gång till men haha jodå det kunde dem. Gissa om jag gick i taket, jag kontaktade dem och var arg. 4e dagen leverades paketet och tull fick jag etala också. Tyckte att eftersom jag stannat hemma i 3 dagar pga dem så borde de ha stått för tullen, det hade varit rättvist enligt mig.

     

  • Äldre 6 Apr 19:10

    Frullis Supersöt klänning. Påminner lite om klänningen Julia Roberts hade i Runaway bride. Skönt att du fick den så du äntligen kan bocka av det från listan Själv kan jag bocka av transportbil och frisör.

  • Äldre 6 Apr 22:54

    Det blev en vit rolls royce silver cloud. Hade helst velat ha en vinröd men det fanns inte så det blev en vit istället. Men det är ju inte fy skam det heller

Svar på tråden Oktober 2013