• Äldre 26 Feb 08:07
    45366 visningar
    316 svar
    316
    45366

    Oktober 2013

    Jajemensan de finns i lund. Någonstans nära domkyrkan har jag för mig. Medlemsdagarna är bara fram till den 27 feb men de brukar ha 20% då och då under året. Så det är bara att hålla utkik Skönt att ha smink och frisör klart! Det är ett riktigt stressmoment tycker jag. Jag tror jag har bestämt mig för björn axen för hår men smink vet jag faktiskt inte hur jag ska göra. Velar mellan MuS eller ID. Bare minerals.

  • Äldre 27 Feb 22:17
    #88

    För mig blir det en slarvig uppsättning i någon form med flor. Eller utsläppt om jag väljer att ta bort axelbanden på min klänning. Smink vet jag tusan, använder också ID vardagligt men är lite orolig att acneärren ska synas igenom. Men med vanlig foundation så framhävs varenda rynka! Stor skillnad efter det att man använt ID.

    Väldigt fint med utsläppt och lösa slingor! Väldigt naturligt, vilket jag tycker är skitsnyggt. Sett många som är spacklade och piffade till max vilket inte är så snyggt. Jag vill se så naturlig ut som möjligt fast med bröllopspiff.

  • Äldre 28 Feb 19:51
    #90

    Åh vad kul. Vilken blev det? Jag hoppas min kommer snart. 6 veckor max om jag måste vänta 8 v men det vill jag inte haha. Jag gillar känslan av ID, det känns ju inte som att man har smink. Ska se om jag kan svänga förbi IDs sminkbås och bli provsminkad lite lätt. Då kanske jag får en bild av hur det kan se ut professionellt, och se hur ärren ser ut i förhållande till rynkorna haha.

  • Äldre 28 Feb 21:11
    #92

    Passade fint ihop! Haha ja man får låsa in den, och ge nyckeln till någon annan

  • Äldre 1 Mar 11:10
    #94

    Vanligast är liten avgift först sen allt strax innan. Vilken lokal blev det??

  • Äldre 1 Mar 19:44
    #99

    Det såg väldigt trevligt ut

  • Äldre 8 Mar 07:21

    Oj så tidiga ni är med att skicka ut inbjudningarna. Vi skickar i slutet på juni, början på juli. Hur går det frullis, kan du låta bli och pillra på ringen

  • Äldre 19 Mar 07:24

    Roligt med nya i tråden Min ring blev klar förra veckan men hat inte hämtat ut den. Skulle max ta 8 v men blev 5 och en dag . Jag kommer ta 1- 2 dagar ledigt innan bröllopet för att fixa det sista.

  • Äldre 24 Mar 20:33

    För mig är det 195 dagar kvar. Nästa helg ska vi börja kolla på resa! Än så länge har vi hunnit: - Boka kapell och festlokal - Beställt brudklänning (kommer om några månader) - Prövat ut mannens kläder (beställer i juni) och köpt kravatt - Fixat brudtärnans klänning - Fixat lite dekorationer - Fixat vigselring - Preliminärt bokat frisör I veckan ska jag höra angående transport och MuA.

  • Äldre 29 Mar 20:11

    Frullis - Inbjudningar väntar vi med. Har inte så bråttom med det då vi tänkt skicka i juni/juli. Mua är nu bokad hoppas jag. Fick aldrig någon riktig bokningsbekräftelse förutom i ett sms men hon sa att dagen är bokad för oss. Kanske ska be en vän ringa om några månader och kolla. Behöver bara boka bil, resa och hotell sen kan jag slappa ett bra tag.

Svar på tråden Oktober 2013