• Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 18 mar 08:46
  29037 visningar
  316 svar
  Inlägg från Hoffsennanen Tottoplex Visa alla inlägg
  316
  29037

  Oktober 2013

  Helst vill jag inte ha schalins då de är så vanliga..! Varit inne på att beställa en diamant och tillverka den i Sverige men har inte hwlt beståmt mig ännu!

 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 18 mar 20:14
  Frullis skrev 2013-03-18 19:40:59 följande:
  Ja, visst är schalins vanliga (jag har två =)) men å andra sidan gör dom fina ringar. Fast jag bryr mej inte om märket på ringen, mest stilen överlag, olika märken har ju oftast olika stil. Om du ska ha en enstensring så får kanske skenan vara ganska bred? Inte lika bred som förovningsringen kanske, men en-två mm mindre? Tar du allians så kan den vara ganska smal (fast detta är ju bara min åsikt, och vad jag föredrar). Egentligen ganska svårt att lyssna på "råd" från andra då din smak är unik! =)
  Ja de har fina ringar! Men har alltid velat ha ngt liiite annorlunda..! Så för tillfället är jag inne på att låta en guldsmed göra en..men är rädd att det ska bli jätte dyrt!
  haha..ja detta med storlek..ja...jag går på att prova och så bara ska de kännas bra
  får hoppas de blir bra! Går väl relativt fort att få en ring va? Eller hur långt tid tar det att få en tillverkad??
  HelenaFredrik skrev 2013-03-18 09:28:18 följande:
  Som det är tänkt såå ska vi ha brunch dagen efter så det blir en hotellnatt för oss först. Bröllopsresa funderar vi på att ta en sista minuten. Tar man ledigt från jobb 2v så är det ju bara att åka :0)

  Blir bröllopsresan tex först på tisdagen så tar vi dagarna inna på ett SPA eller liknande
   Åh vi har disskuterat detta oxå...! Vi tänkte ta in på hotell bröllopsnatten samt natten därpå. För vi tänkte att det kanske annars blir att man kommer dit mitt i natten och sen ska man checka ut vid 12. Så då tar vi en mysdag där istället och bara har det gott och sen går sambon i skolan tisd-fred. Göt högskoleprovet på lördagen, åker iväg söndagen då det är lov! 

  Hur ska ni vara lediga runt bröllopet? Ska ni ha ngr dagar före bröllopet?  
 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 31 mar 10:23

  Vi håller nu på att titta efter papper till allt. Att de kan finnas så mkt!!

 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 2 apr 11:18

  Frullis; lovar att visa när jag väl bestämt mig

 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 8 apr 15:58

  Vad fin klänning och fin ring!

  Va ni alla klara med era inbjudningar? Vi sitter mitt i de nu...! Idag kom en provlåda av det företag vi funderar på at beställa dem av. Den var perfekt! Ska vi bara få ihop de som skall vara i också!  

 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 8 apr 17:59

  Vi har varit och kollat på lite olika papper. Min svärfar, blivande , är en jäkel på InDesign så vi skall göra dem tillsammans. Sen håller hans syster på med ett monogram till oss! Senaste firman vi kollade på papper hos har jobbat med min sambo innan så de erbjöd sig att både trycka och stansa inbjudningarna för 10 kr st. då med pappret med i det priset Sen tänkte vi att vi skulle trä sånt där snöre som jag alltid glömmer av vad det heter... sånt där grovt brunt, i vigselprogrammen, å till de kunde de trycka ut hålen till dessa! Så vi behöver bara fixa med text innehållet och beställa allt! Känns väldigt bra!

  Åh sen ska jag ju prova klänning på lördag!

  Nu tjejer börjat jag känna att det händer ngt!  

 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 9 apr 21:41
  Koyal skrev 2013-04-09 10:08:41 följande:
  Det var ju inte dåligt! Du får lägga upp en bild sen när du har de klara :)
  Sisalsnöre tror jag att du menar, det kommer nog bli snyggt. Gillar det rustika.
  Kul! Vad är det för klänningar du är ute efter att prova?
  Ja precis! Ja Nu går allt ganska fort känns de som så hoppas jag kan lägga in dom inom en snar framtid
  Jag är öppen för de mesta inom klänningar! Men älskar spets så vi får väl se  
 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 10 apr 11:10
  Koyal skrev 2013-04-10 09:19:44 följande:
  Kul! För mig blev det också spets även om jag nu går och velar mellan den jag beställt och en annan jag provat i satin. Hoppas du hittar din klänning Kommer du gå till flera butiker? Det gjorde jag, gick tillbaka till butikerna minst 3 ggr. Man får en bra känsla för deras service
  3 ggr? hah..jag hoppas det räcker med en gång i ca tre butiker:-P hah!! vi får väl se Det går nog snart upp för dig vilken som känns bäst för dig
 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 10 apr 11:41
  Koyal skrev 2013-04-10 11:15:41 följande:
  Jo men jag bör inte vela med tanke på att den jag beställt är dyr. Det är nog det att jag aldrig provat den jag beställt som gör att jag får hjärnspöken. Hoppas det blir lättare när jag väl fått klänningen.

  Jag började min klänningsjakt för nästan 1.5 år sedan så jag hann gå tillbaka flera gånger och testa/känna på de nya klänningarna som de fått in, och självklart ville man ju prova också ;) Tillsut kände de ju igen en och på bröllopsmässan var de inte sena med att hälsa.
  Oj vad modigt att beställa en du inte provat! Men den kommer säkert vara fantastisk! Finns ju en anledning till att du beställt den  
  Haha...kul att de kände igen dig  
 • Hoffse­nnanen Tottop­lex
  Äldre 13 apr 18:20

  Nu har jag provat klänningar... oj vilken djungel!
  Hade tittat på två st från Lilly men de fanns ej i butiken tyvärr. Sen provade jag Pronovias...och oj de va ju billigt!
  Men de va deras Planeta som jag nog ändå kände var bäst! Väldigt mkt fluff bara! Och ja..DYR! Ska kolla lite om den finns att få tag i begagnad under tiden som jag funderar på vad jag vill ha egentligen. Provade även en Sincerity men hittar den ej på deras hemsida... MEn usch! Trodde detta skulle vara enkelt ju! 

Svar på tråden Oktober 2013
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.