• Äldre 25 Jul 20:50
    45371 visningar
    316 svar
    316
    45371

    Oktober 2013

    Hej och hå!
    Jag har bytt alias, Jag va Hoffsennannen!

    Har precis beställt stövlar till våran skogsfotografering! Ett par orangea blir det
    Vi har även börjat skissa vigselprogram, all musik är utdelad till de som är involverade så de har börjat öva.
    Vad har vi mer gjort... Jo jag tror jag äntligen bestämt vigselring!
    Och just nu sitter jag och funderar på vilken storlek jag skall välja på mina klackskor. Letar även underkläder för fullt!
    Vad hittar ni andra på? Mindre än tre månader kvar för mig och sambon nu!<3 

  • Äldre 28 Jul 14:03
    Koyal skrev 2013-07-25 22:30:20 följande:
    Jag som gillade namnet Hoffsennannen haha. Lät ju riktigt bra Vad blir det för vigselring? Ska du oxå specialbeställa skor? Fick mina färgprover men den som var orange var inte riiktigt den färgen jag tänkt mig. Får se hur jag ska göra. Beställt en underkjol idag på ebay. Hoppas den dyker upp snart så jag kan stryka det från listan.
    Japp de va fint men såg någon jag kände och ville därför byta då denna kan känna igen mitt smeknamn
    Tror det blir en enstensring från Albrekts! Med prinsesslipning i vitguld!
    Jag var inne på att specialbeställa men de va lite riskabelt kände jag då jag inte provat skon tidigare så blir dessa(bifogar bild) Sen även beställt oranga stövlar till vår bokskogs fotografering
    Oranga skor är inte superlätt att hitta så förstår om du vill specialbeställa Vi har dock kommit fram till att vi har Champange/vitt samt grått som grund och så lite orange här och var!
    Är din lista lång? VÅran här på ett och ett halvt a4...men sakta men säkert går det framåt!  
  • Äldre 28 Jul 14:04

  • Äldre 28 Jul 14:05

  • Äldre 28 Jul 14:25
    Koyal skrev 2013-07-28 14:20:07 följande:
    Det låter ju fint med princesslipning Och fina skor du hittat! Det känns sådär att beställa skor från utlandet när det blir mkt jobbigare att byta eller lämna tillbaka. Hoppas jag hittar något från sverige istället. Egentligen har jag ju skor men vill vill vill verkligen ha oranga till fotograferingen. Blir ju såååå snyggt till löven. Vem vet kanske butikerna börjar ta hem oranga skor till september. Annars duger ju stövlarna. Idag köpte vi delar av mannens kläder. Lite kvar sen är det fixat också. Korten blev det tyvärr fel med . De hade blandat ihop inlagorna och tryckt åt fel riktning. Ska ringa dit imorn och höra om de kan trycka om :'( Listan är väl kanske en A4 men det saknas nog grejer tror jag.
    Ja jag hoppas den blir bra! Och att jag vänjer mig vid att något är upphöjt på fingret
    Ja det är lite jobbigt med returerna...hoppas hoppas att de sitter som gjutna för en gångs skull och att min långa stortå sitter där den ska!
    Vad har du för skor redan? Jag letar efter ett par oranga ballerionor med om mina fötter vill dö efter ett tag i de klackarna Men tror inte det blir alltför svårt..hoppas jag! Hahha! Ja vi hoppas att de börjar plocka in lite mer oranga fäger till hösten
    Åh vad synd med tryckningen! De kan säkert fixa det! Är det programmen eller vad har ni tryckt?
  • Äldre 28 Jul 15:04
    Koyal skrev 2013-07-28 14:38:20 följande:
    Jag har ett par lågklackade ljusrosa satinskor. Man vänjer sig efter ett tag. Till en början stirrar man bara på ringen haha. Du kan prova att ha i en gelesula. Då glider inte fötterna och tårna hålls någorlunda på plats. Det var inbjudningskorten. vi godkände korrekturen men då kollade vi ju bara på texten. De tryckte ett kort i svart och brunt fast vi valt brunt. Korrekturen var iof så men de själva sa att de skickar i svartvitt, den vi fick var i brunt och svart men trodde ju då att de skulle trycka i brunt. De tryckte infotexten på den lilla inlagan och sen info om festen på det stora kortet fast vi specificerat tvärtom. Så jag är inte säker på att de kommer trycka om iom attvi godkänt korrekturen.
    Okej! Ja de har dessutom en gelesula inbyggd i deras skor så borde klara dem ett par timmar! Får börja gå i klackar nu innan så man tränar upp sig lite
    Okej! När ska ni skicka ut dem? Vi har sista osa sista aug. när har ni eran?
    Prata med dem och förklara så löser det sig säkert  
  • Äldre 3 Aug 17:32
    Koyal skrev 2013-07-28 23:08:42 följande:
    Ja man måste ju börja gå in dem om man ska kunna gå några meter utan att det ska se ut som man ska dö. Det jobbigaste med mina är att det är peeptoe. Kanterna där framme brukar skära in i lilltå och stortå-området. Undrar om det går att mjuka upp kanterna??

    Om det löser sig imorgon med omtryck så hoppas vi att de nya korten kommer senast på onsdag. Så senast torsdag ska de skickas i sådana fall.

    Vi hade först deadline den 25 augusti men skjutit upp det till 1 sep, vilket var tur för vi förlorade en vecka pga feltrycket.
    Ja den där öppna tån ska bli spännande! Hm...de kanske ger med sig om man går in dem ordentligt?

    Ja de är nog idé att skicka dem nu! Folk har ju ändå så mkt planerat. Hur många skulle ni bjuda?

    Köpte i veckan vigselringen! Känns fantastiskt bra! Hittade även oranga ballerina för 99:-!! Fantastiskt skönt!

    DU är så välkommen Hanna!
  • Äldre 11 Aug 12:26

    Jag har ingen bra lista! Haha..skriv upp allt precis allt då måste göra när du kommer på det, det är mitt bästa tips! Våran fotograf har nu hoppat av! Jag blir galen!!! Trotts att jag fixatvhela hemnes resa förutom mellan två orter på några mil så säger hon då nej! Min chef skulle då fan aldrig se till hur jag kom till mitt jobb! Åh irriterad!

  • Äldre 26 Aug 19:08

    Ja små panik har man allt. Vår fotograf hoppade av för en vecka sen men det får lösa sig. Nu är det mer en önskan om att pengarna ska rulla in! Det är väl det största problemet just nu men det får lösa sig man får bara prioritera åt alla håll. Hur ligger alla till?

  • Äldre 28 Aug 20:18
    HelenaFredrik skrev 2013-08-27 07:36:51 följande:
    Själv har jag gått och blivit arbetslös samt att vi bor i ett helrenoveringsobjekt så här är det erkligen toppen på pengafronten. Inte riktigt det vi planerade för när vi bestämde detaljerna kring bröllopet dock verkar det som om vi i värsta fall kan låna en del pengar av min mor men det känns inte helt super när man är 30 liksom.. Och ringarna har vi inte haft råd att köpa än, inte förlovningsringen heller eftersom jag velade så länge att jag hann bli arbetslös innan jag bestämde mig.. men annars är det ju toppen Verkligen 

    Jaa vi får det mesta betalt ändå är det mkt utgifter tycker vi:-/ Idag va katten hos vetrinären så där rök 2000:- men vi väljer bort saker hela tiden nu känns det som. Det får bli så när det inte går ihop. Men är ett tag kvar och det ska funka! Så är det bara! Vigselprogrammen skall bara kollas en gång till sen kan de skickas. Och rispåsarna är till hälften färdiga! Pyssel pyssel!
  • Äldre 8 Sep 22:05

    Vi sitter just nu och fixar rispåsar. Klippa och limma och grejar. Är fullt upp med det mesta. Bråkar med Albrekts om att få tillbaka mina pengar. Hoppas det löser sig inom kort då jag börjar bli små stressad över att inte ha pengarna så jag kan beställa den nya. Annars väntar på vi vigselprogrammen skall vara klara hos tryckeriet då det också är lite pill. Allt rullar på helt enkelt! Men behöver få in pengar!!

  • Äldre 15 Sep 16:15

    Vi har kvar sista mötet med prästen, blir nog i början av oktober. Sen putsa upp förlovningsringar samt hämta ut vigselringar. Köpa sista sminket +hårklämma. Väst och skjorta till mannen. Sen är det nog bara att fläta ihop vigselprogrammen och fylla rispåsar kvar. Ja å lite tackpresenter men det blir nog att vi ger efter bröllopet. Så känns som att vi har det under hyffsad kontroll!

  • Äldre 21 Sep 10:16

    Varit ganska stressad hittills men juat nu känns det helt ok! vigselprogrammet klart samt rispåsar och ja.. lite små fix kvar helt enkelt så det känns just nu bra! Själva??

  • Äldre 26 Sep 15:39

    Vi valde " Jag vill ge dig o Herre din lovsång". Har den i början så den är som någon slags bön. Sen har vi "Du omsluter mig". Kändesbäst för oss och den sista är fritt fram för gäster att tolka hur de önskar

  • Äldre 4 Oct 22:24

    Hej och hå vad det går!
    Hade genomgång med prästen igår och känns som att det vi har kvar är att hitta någon som skall göra mina naglar samt fixa bordsplaceringen!
    Sen ska jag komma på hur fasen jag får snyggast resultat när jag ska raka mig...dessa prickar gör mig tokig! 

  • Äldre 7 Oct 18:57

    Igår slog det mig att snart är man inte längre flickvän! Känns himla konstigt! Varit och övat med prästen, haha...går det ens lite bättre än vad det gjorde då kommer det bli kanon! svårt att få fram alla vackra ord när man av ngn anledning viker sig av skratt!

  • Äldre 9 Oct 16:18

    Massa massa grattis!!!

Svar på tråden Oktober 2013