• Fruebl­ue
    Äldre 9 Jul 22:34
    45773 visningar
    316 svar
    316
    45773

    Oktober 2013

    Hej, här en ytterligare en oktober-brud som gärna vill vara med i gruppen! Jag o min blivande man gifter oss efter snart 14 år tillsammans den 5 oktober. Är jättenojig över all planering, hur långt har ni hunnit? Vi har bokat kyrka plus lokal, catering, ett duoband som ska spela, min syster ska baka tårtan, ska kolla på klänning på torsdag. Inga ringar fixade, inga av barnens kläder heller eller mannens, hindersprövning o efternamnsbyte ska mannen ansvara för och det är inte ordnat. Transport från kyrkan har vi några olika planer för, ej bokat bröllopssvit. Skickat inbjudningar ha vi gjort och fått hem tryckta servetter o gästbok.. Fotograf bokad och så ska jag på provsmink o frisyr snart. Känns som om det stått still hur länge som helst...svårt att få tid till allt fix.. Men har jag missat nåt väldigt akut?

  • Fruebl­ue
    Äldre 12 Jul 08:18

    Hej igen, vi gifter oss i Lilla Edets kommun, Tunge kyrka. Jagmär döpt där o mina barn samt mina föräldrar är gifta där. " vår kyrka".. Bor i Varberg. Igår köpte jag klänning! Har försökt ladda upp bilder men det hår inte. Ni får gärna kika i mitt galleri. En Forever Yours blev det, superfin! Jag är kär

  • Fruebl­ue
    Äldre 12 Jul 22:11

    Nu ska vi se, nu har jag ordnat så att jag kan lägga upp bilder på klänningen!





  • Fruebl­ue
    Äldre 9 Sep 19:05

    Hej hej, hur går det för er? Nu är det snart går månad! Visst känns det konstigt? Min möhippa blev förra helgen, jag blev superöverraskad för det hade jag inte alls väntat mig, har nog fått för mig att det är längre tid kvar till bröllopet ön vad det är. Det var iaf skitkul, absolut bösta festtillfället i mitt liv! Jag stod osminkad i morgonrock när dom stormade in, fick champagnefrukost o sen blev det höghöjdsbana vilket var jätteroligt och riktigt tufft. Sen åkte vi in till stan för picknik, vin o så fick jag svara på frågor som de hade gjort iordning, sen fick jag sälja sjukskötesketjänster. Efter det blev det bad o ansiktsmask o sånt sen kom en frisör o satte upp håretmo sminkade mig, sen blev det middag o sen gick vi ut o festade till fyra på morgonen, kan säga att jag intenvar i toppform dan efter. Så åt vi hotellfrukost ihop, superlyckat! Har ni blivit möhippade? Och hur går det med planering? Vi är nog så gott som klara, några pyttegrejer men jag känner nen stress direkt. Måste fixa ringar, det har vi inte hittat några vi gillar än.. Ha det gott så länge!

  • Fruebl­ue
    Äldre 1 Oct 19:55

    Åh herregud, nu är det snart dags! Fyra dagar kvar! Nån mer som gifterr sig nu på lördag? All planering går bra, ska fixa bordsplaceringskarta och ringa ett par avstämningssamtal men annars är allt i hamn! Har tagit ledigt från jobbet så nu är jag ledig fram till nästa vecka. Ska ägna de närmsta dagarna åt att bli extra snygg, göra ansiktsmask o hårinpackning, ögonfransförlängning o bygga naglar.. Rätt lyxigt Och handla lite gjer, som godis o alkoholfritt tex. Känns nervöst nu faktiskt, har inte känt så förrän den här veckan, att snart är dagen här som vi planerat sen i vintras. Ska verkligen njuta av varje sekund och inte haka upp mig på småsaker. Tror det kommer bli en fantastisk dag! Hur har ni det och hur känns det nu när vår månad börjar?

Svar på tråden Oktober 2013