• höstbr­ud13
    Äldre 26 Mar 19:39
    45360 visningar
    316 svar
    316
    45360

    Oktober 2013

    Hej hej! Jag hakar på här. Vi ska gifta oss 26 oktober i år. Känns som att det är jättelänge kvar, men det har ju faktiskt gått halva tiden redan sen vi började planera..! Ska bli kul att se hur alla ni andra tänker er mer ert bröllop. :) 

  • höstbr­ud13
    Äldre 29 Mar 23:40

    Vi kommer gifta oss i vanadislunden kring odenplan. Låter nog pampigare än det kommer att bli ;) Vi har avklarat massor. Min m2b blev lite av en "groomzilla" i början. Haha. Han gick all in så efter att vi bokat kyrka och ställe gjorde han klart inbjudningarna. ;) det vi har kvar att bestämma oss om är tårta, blommor, hår, sonens kläder, samt mat. Min ring är beställd och hämtad. Klänningen klar, samt näbb och tärnor och brudgummens kläder. Även slipsarna till hans grabbar. Jag har köpt lite då och då när jag hittar något bra till ett rimligt pris. Känns som att vi är ute i galet god tid.. Så kommer vi säkert ha panik ändå på dagen D! :) hur går det för er andra? Vart ska ni vara?

  • höstbr­ud13
    Äldre 6 Apr 17:02

    Vilken söt klänning! Jag har också tyllkjol. Dock lite mer fluffig. Beställde min från kina och den var alldeles för stor. Mamma sydde om den och nu tycker jag om den. :)
    Det där går absolut att sy in i bysten! Om du känner nån som är duktig på att sy, eller gå till skräddare. Superfin var den! 

  • höstbr­ud13
    Äldre 16 Sep 22:05

    Hej tjejer! Jag sparade den här sidan för länge sen i favoriter, men det kändes så avlägset och kom aldrig in i det här med att prata bröllop.. men nu är det ju faktiskt nästan bara en månad kvar! iiiiih! ;)

    Jag ska också gifta mig den 26 oktober! Vi valde datumet lite random eftersom vi räknade på när vi skulle ha råd och innan julafton så att inte allting krockar. Känns som att vi har ganska koll på läget.. men det visar sig dagarna innan vigseln ;) Hur går det för er? Panik? :D
     

  • höstbr­ud13
    Äldre 29 Sep 22:00

    Hej Hej Supersalt! Kul att vi är fler. Åhå vad kul att det börjar dra ihop sig. För oss är det nu mindre än en månad kvar. Vi har fixat massor nu under några dagar och vi är snart "klara". Om man nu kan bli det... ;) Vi har träffat prästen och valt psalmer. Vi valde själva psalm nr 411- jag tyckte om den direkt jag såg första versen. Sen valde prästen psalm nr 84 tror jag det var..en klassiker som ska sjungas efter att vi sagt ja. :) Vad kommer ni har för in- och utmarschmusik? Vi har valt att gå in till Ted Gärdestad- för kärlekens skull. Utgång valde vi en roligare för att lätta på stämningen. Sarek- genom eld och vatten. Hehe. Båda ska spelas på orgel. Idag gjorde jag klart bordsplaceringstavlan. Blev ganska nöjd. Gjorde grunden på en tavla och ladda på glaset. Skrev sen direkt på det. Håller bra men samtidigt lätt att sudda ut och ändra. Ska lägga upp bilden om det går.. ;)

  • höstbr­ud13
    Äldre 29 Sep 22:01

    Äsch det gick inte. Försöker visa en annan gång ;)

  • höstbr­ud13
    Äldre 9 Oct 12:50

    Å guuud vad romantiskt! Jag blir själv lite tårögd när jag läser och längtar otroligt mycket! Tack för inlägg och bilder. Det gör mig mindre nervös inför själva. Bröllopet och festen. Men dock mer rädd över att jag kommer gråta och inte kunna prata ;) Jättegrattis till er! Och så fina ni var. Skönt att det blev ett sånt lyckat minne för livet. :)) vem är nästa på tur nu..? :)

  • höstbr­ud13
    Äldre 13 Oct 20:05

    Vilken härlig film. Och vad härliga ni verkar! :))

Svar på tråden Oktober 2013