• Äldre 3 jan 21:14
  28196 visningar
  316 svar
  Inlägg från Koyal Visa alla inlägg
  316
  28196

  Oktober 2013

  Här är en oktober till! Den 5 okt smäller det.

 • Äldre 3 jan 22:02
  #4

  Inte så långt. Bokat lokal och kyrka men alllllt annat kvar.

 • Äldre 4 jan 19:34
  #8

  Nej vad tråkigt. De kanske kan ha er på en väntelista ifall någon avbokar???? Själv hade vi tur med bokningen då vi velat fram och tillbaka i flera månader. Ska träffa fotografen vi funderat på nu under kommande bröllopsmässa. Känns som man borde öka på takten men med 274 dagar kvar vill man inte vara för snabb heller :)

 • Äldre 4 jan 20:18
  #12

  Håller tummarna! Oktober är fantastiskt med alla underbara varma färger. Vår månad också ;). Fotografer har vi inte direkt letat efter utan snubbla bara över en hemsida och gillade det jag såg. Mailkontakten var trevlig så vi träffas under mässan för att se om det klickar. Det är viktigt med svar tycker jag. Kontaktade många lokaler som inte svara alternativt svara tills det att man skulle boka in ett möte. Efter det var det knäpptyst..

 • Äldre 4 jan 21:32
  #14

  Jo man tycker ju det. Sedan har jag problem med med en annan lokal som vägrar svara på vår avbokning.. Var nämligen och tittade på en lokal och den blev prel.bokad. När vi väl hittade vår lokal och boka så kontaktade jag andra stället och ville avboka, men de svarar inte :s. Jag körde en google på bröllopsfotograf och kollade bara på google bilder, när jag såg nått jag tyckte om klickade jag på bilden och gick den vägen. Hoppas bara nu att det är perfekt! Skönt att få det avklarat liksom.

 • Äldre 10 jan 17:25
  #17

  Vi har planerat i 2 år. men mest för att vi är så långsamma. Lokal tog 7 -8 mån för oss att hitta och boka

 • Äldre 11 jan 21:36
  #19

  Haha jo, men jag har alltid haft okt som bröllopsmånad. Förra året tänkte vi att vi skulle hinna till okt men med jobb mm så blev det för stressigt. Så vi sköt upp det och tar det lugnt istället Blir väl att öka takten nästa månad då klänning ska beställas. Tjoho!

 • Äldre 12 jan 21:17
  #21

  Samma här! Oktober är en vacker månad och man kan ha tur med vädret. När man ser bilder på fina vårbröllop så har jag tänkt att det kanske hade varit bäst, men jag håller mig till oktober och höstfärgerna. Alltid älskat hösten så hösten får det bli.

  Jag kommer högst troligt köpa min klänning från Milagro de Nahrin i Sthlm, eftersom de är de enda som beställer in klänningar från det märket jag vill ha. Ska på bröllopsmässan om 2 veckor så man vet ju aldrig, drömklänningen kanske finns där. Fast jag hoppas att det inte finns någon annan, beslutsångest som jag har och allt haha.

  Du då?

  Vi hade 12e som backup om den 5e inte var ledig. Men den var ledig både i kyrkan vi ville ha och lokal. Tror sommarmånaderna går åt först :) Var ska ni gifta er?

 • Äldre 6 feb 18:50
  #46

  Längesen jag var här inne. Ser att det hänt lite sen sist. Själv bokade vi fotografen efter bröllopsmässan. Skönt att det är gjort. På fredag blir det att beställa brudklänning. Vill gärna boka frisör och Dj och mua men tror man får vänta lite till. Bokningslistan hade inte öppnat för oktober ännu.

 • Äldre 16 feb 12:07
  #51
  Frullis skrev 2013-02-16 11:04:43 följande:
  Hej!
  Jag hoppar också in här, nu har vi efter en del velande om månad äntligen bokat både kyrka och lokal den 19 oktober! Känns skönt att ha ett bestämt datum. =) Vi hade inga problem alls med vare sig kyrka eller lokal, det var hur ledigt som helst hela hösten.
  När ska ni köpa klänning och ring? Jag har ju kollat en del, men inte vågat köpa än...
  Roligt! Oktober räknas som lågsäsong vad gäller bröllop så man har oftast tur där när det gäller bokningar. Vet inte varför det räknas som lågsäsong, det är ju hur vackert som helst.
  Jag har redan beställt min klänning, för det kan ta upp till 6 månader att få den! Så det beror på om du vill ha en designerklänning eller om du beställer en kinakänning, det sistnämnda behöver du nog inte vänta 6 månader. Ring beställdes denna vecka och det är lite tidigt. Det kunde ra max 8 veckor. Guldsmeden får göra den från scratch eftersom jag har så små pyttiga fingrar.  Men troligtvis kommer den om 4 veckor, det gjorde min förlovningsring. Rekommenderar att du börjar kolla på klänningar nu, då har du gott om tid.
Svar på tråden Oktober 2013
Logga in
Bli medlem