• Marjasinus

  linköpingsbrudar 2013

  Eftersom jag tycker att det är lite fånigt den här traditionen att man bara ska involvera de som är bjudna på bröllopet i en svensexa så skrev jag ihop en lista på alla mina kompisar som jag gärna hade bjudit om jag hade haft en oändligt stor lokal och budget som sen min sambo fick i uppdrag att se till att ge till han som är ansvarig. Idag fick jag två SMS ifrån folk jag inte träffat på länge "Hörde att du skulle gifta dig, grattis!" så nu vet jag ju att det är på gång :)

  Men nu ska jag sluta tänka på det och bara låta mig bli totalt överraskad. 

 • Marjasinus

  Igår blev jag kidnappad. Totallurad. Vilka fantastiska vänner man har...

 • Marjasinus
  Tooie skrev 2013-05-20 10:44:18 följande:
  så kul!! :) vad gjorde ni?
  Vi åkte ned till min kompis stuga i småland. På vägen stannade vi på en rastplats där de hade med en portastudio som jag fick spela in några låtar på, även improvisera fram en musikvideo.

  Sen stannade vi ytterligare en gång och då fick jag 500 spänn och 10 minuter på mig inne på konsum för att shoppa ingredienser och sen åkte vi vidare till ytterligare en rastplats där jag fick laga lunch till alla.

  Väl nere i stugan så skulle vi spela fotboll men först var vi tvugna att bygga våra egna fotbollsmål. Iom att mina främsta intressen är musik, matlagning, snickra och fotboll så har dom ju täckt in allt.

  Efter det var det badtunna, mat och ganska ordentliga mängder alkohol :)
 • Marjasinus
  Vitsippa skrev 2013-05-22 20:07:37 följande:
  Nu bara 10 dagar kvar. Man kan liksom se väderprognosen för bröllopsdagen nu. Tjohooo! 
  Ser dom bra ut? Vädret är vårt största orosmoln tror jag, vi ska ha utomhusvigsel...
 • Marjasinus

  Tråden dog ut lite, är alla inne i värsta bröllopsstressen?

  1 månad kvar för oss, det kändes som en evighet från början men nu börjar det äntligen närma sig.

  Tur i oturen nu i veckan, dottern kom hem ifrån förskolan med löss i håret och så visade det sig att min sambo också hade det. Drygt att behandla och kamma (i flera timmar) men det kunde ju hänt bara nån veckor innan också. Nu hinner vi nog bli av med det innan dagen d.

  Gjorde sista ebay-beställningen för nån vecka sedan. Nu blir det att handla i Sverige så man vet att man hinner få allt i tid. 

 • Marjasinus

  Jannovich kompis gör våra tårtor (gjorde även deras - kalasgoda!). Tyckte också det var svårt att hitta bagerier för den uppgiften - tycker tårtorna känns så massproducerade och opersonliga det lilla jag har sett.

 • Marjasinus

  Tooie: Väderprognoserna har ändå aldrig rätt :D Ha en underbar dag imorgon!

 • Marjasinus
  Tooie skrev 2013-05-31 19:16:45 följande:
  tror inte man kan ha mer otur.. jag ligger i sängen och har diaree och kräks...  och jag gifter mig om 20 timmar. fy fan så ledsen jag är.. :(
  Usch :( Jag lider verkligen med dig. Hoppas hoppas hoppas att det går över!
 • Marjasinus
  Tooie skrev 2013-05-31 19:16:45 följande:
  tror inte man kan ha mer otur.. jag ligger i sängen och har diaree och kräks...  och jag gifter mig om 20 timmar. fy fan så ledsen jag är.. :(
  Hur gick det för Tooie? Blev du gift?
 • Marjasinus

  Vi kommer ha lite små roliga beskrivningar av våra gäster, deras intresse o s v. Det tycker vi var en rolig idé vi kom på - det har nog ingen gjort före oss.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013