• Marjas­inus
  Äldre 20 Feb 13:29
  103384 visningar
  694 svar
  694
  103384

  linköpingsbrudar 2013  Igår kväll satt vi och pysslade och drack champagne :) Idag gick inbjudningarna ut...
 • Marjas­inus
  Äldre 15 Mar 09:45

  Vi har en liten paus, februari/mars hade vi häcken full med saker så jag är glad att vi hann få ut inbjudningarna innan dess. 5 personer har OSA:t redan varav en sade nej så vi fick ut en inbjudan till en på kanske-listan också..

   Just nu är jag mest orolig för att min dotter ska ha smittat ned Jannovich barn inför hennes bröllop om 8 dagar...

 • Marjas­inus
  Äldre 19 Mar 14:42

  Jag vet inte hur det hände men räknade igenom vår gästlista och om alla kommer och dessutom har med sig sina barn så blir vi nästan 90 personer. Var tog vårt lilla bröllop vägen?

  Var kanske dum som satte sista svarsdatum så sent som 1 juni. Vi har en hel del osäkra kort som och framförallt känns det osäkert vilka som tar med sina barn och vilka som inte har det (23 barn). Det kan bli 90 pers, men det kan lika gärna bli 70.

 • Marjas­inus
  Äldre 26 Mar 08:42

  Jag var på Jannovich bröllop, det var helt fantastiskt. Vi kände oss lite som om vi var på studiebesök för vi studerade noggrant deras ideer och skrev ned bra saker som vi ska sno :)

  Flera saker som jag tänkt som problem som jag insåg nu inte är det.  T ex: Barn som rör sig i festlokalen är inget problem och dom måste inte skuffas åt sidan, det fungerar utmärkt att ha tal, spex m m fast man har buffé och långa tal av folk som kanske inte är så vana vid det måste inte vara pinsamma/tråkiga om de kommer från hjärtat.

  Så, åter till ritbordet 

 • Marjas­inus
  Äldre 26 Mar 08:43
  malli716 skrev 2013-03-25 13:20:23 följande:
  Låter som ni haft en underbar. Jag har en liten fråga dock. Är det så att ni bor på parkgatan 3? Såg lite jippo där på en balkong i helgen där lägenhetsinehavarna troligen gift sig under lördagen och tänkte på er =)
  Det gör dom inte!
 • Marjas­inus
  Äldre 1 Apr 22:16

  Så nu var vi ute i festlokalen igår och rejkade lite. Vi var där och tittade redan förra sommaren, men den här gången var vi ute med måttbandet. Så nu känns det lite lugnare och realistiskt att vi ska få plats med alla och allting.

  Men nu börjar jag tycka att tiden till den 29/6 är på tok för lång. Man klarar liksom bara en viss mängd förberedande aktivitet, men jag är bra sugen på att börja pynta och köra. 

 • Marjas­inus
  Äldre 2 Apr 19:00
  malli716 skrev 2013-01-29 15:45:12 följande:
  Vi ska också köpa lakan och sy stolsöverdrag. Men eftersom att vi ska sy så många gör vi det väldigt enkelt. Delar ett lakan på två, syr fast fyra abnd, lägger tyget över stolen (det finns alltså inget tyg på sidorna av stolsöverdraget), knyter ihop banden och knyter sedan ett rosa sidenband runt ryggen på stolen. Alternativet är att sy ihop lakanen den biten som är från stolsryggens topp ner tills att sitsen börjar. 116 stycken ska vi sy om alla kommer, puuh! Flört
  Vi har 60 st färdigsydda stolsöverdrag du kan få köpa för samma pris som knoppalakan om du vill - för ert bröllop var väl efter vårt? Fast det kanske blir konstigt med flera olika varianter...

  Om det är någon som vill hyra dom är det också ok. De är endast upptagna över helgen 29 juni.
 • Marjas­inus
  Äldre 2 Apr 19:47
  Heobea skrev 2013-04-02 14:25:05 följande:
  Hahaha, kan jag inte få lite av din tid`? Jag börjar känna att det brinner ganska ORDENTLIGT i knutarna. Herregud! Massa saker som inte är klara. Jag har just en söndersprättad brudklänning liggande på mitt vardagsrumsgolv, sambon får inte på sig kostymen han skulle ha (sin morfars gamla bröllopskostym....). Dekoren borde jag börja tillverka lite mer, eh, effektivt och ja, just ja, vi skulle ha nått att äta också !
  Ja jag kanske får äta upp att jag skrev så :) 
 • Marjas­inus
  Äldre 3 Apr 14:01

  Ja vi köpte de vi har innan vi fick reda på att det fanns där.

  Idag kommer det två stora paket på posten så nu tror jag att vi har allt dekoration vi behöver. Vi köpte vitt joggingtyg för 15kr/metern till bordsdukar. Det är nästan billigare än knoppalakan som vi hade tänkt först - men ändå lite mer tyngd och inte så genomskinligt.

  Frågan är bara vad man ska göra med allt tyget efteråt - det känns lite tråkigt att bränna 25 meter tyg. Det gäller f ö för allt annat pynt också. Tror inte jag kommer behöva groteska mängder lila organzatyg senare i mitt liv heller.

 • Marjas­inus
  Äldre 3 Apr 20:18
  malli716 skrev 2013-04-03 16:30:30 följande:
  Marjasinus: Var har ni köpt tyg så billigt? Jag har bara hittat en tysk sida som är ganska billig men då är frakten svindyr vilket gör att det inte lönar sig. Men ni kan ju säkert sälja iväg en del sedan både i denna tråd, under köp och sälj och på blocket. Alltid är det någon som vill ha något =)
  http://www.ankistyger.se/?category_id=26
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013