• Hockey­tjejen
    Äldre 16 Sep 16:23
    109235 visningar
    694 svar
    694
    109235

    linköpingsbrudar 2013

    hej 
    är här en till från norrköping så jag hoppas att det är okej att jag hänger med i denna tråd också =)
    vi har bestämt att gifta oss den 15 juni 2013, har inte kommit så långt i våran planering....vi har bestämt att vi ska ha våra favorit hockey lags färger som färgtema...det vill säga att det blir blått, gult och vit =) 

  • Hockey­tjejen
    Äldre 17 Sep 15:59
    #77
    Burre skrev 2012-09-17 13:27:13 följande:
     Har ni andra börjat än?

    Kram
     vi har inte kommit så långt i våran planering mer än vilken kyrka vi vill ha och vilken präst som ska viga oss men har inte ringt och bokat än....

    färgtemat är klart och hur många gäster vi ska ha under vigseln och middagen och det är det ända vi har bestämt änså länge!

     
  • Hockey­tjejen
    Äldre 18 Sep 12:50
    #87

    tjejer jag måste bara tipsa om dess två tjejer stylisterna Hanna på facebook! 
    dom är superduktiga på både håruppsättning och sminkning och dom är billiga. 

  • Hockey­tjejen
    Äldre 18 Sep 16:43
    #89

    vill tipsa om optimalprint.se 
    beställde dopinbjudan och tack kort därifrån och blev supernöjd och det tog ca en vecka från att man betällt tills korten log i brevblådan =)

     

  • Hockey­tjejen
    Äldre 21 Sep 15:32
    #97

    gud det känns som att det står stil här!
    var i veckan och provade brudklänningar och hittade ingen som kändes som "detta är den klänning" , hittade ingen modell som jag kännde mig snygg i Rynkar på näsan provade säkert varända klänning i butiken och jag hade planer att gå till dom två andra ställena här i norrköping men blev för deppig så jag gick hem istället och myste med min underbara dotter i stället!

    hittar ju så många snygga modeller på internet som man fastnar för men sen när man provade dom modellerna så kände man sig bara ful....provade allt ifrån enkla och stil rena  till stora och mycket utsmyckade! 
    så nu sitetr jag här och känner att varför fortsätta leta...Gråter 

    behövde bara skriva av mig lite.... 

  • Hockey­tjejen
    Äldre 24 Sep 14:37
    burre: tänkte göra det någon dag, ska se om jag kan få med mig min mamma heller syster så någon kan se efter min dotter! 

    make- up och frisör är nu bokade Glad i veckan ska vi åka ch kolla på en lokal smat åka ut och kolla på sörby herrgård och se vad min m2b fastnar för Glad
  • Hockey­tjejen
    Äldre 2 Oct 10:00

    måste få skriva av mig lite bara!
    igår kom min m2b och sa att han vill att vi ska åka till rom i ferbuare eller mars och att vi ska ha våran dotter med oss som en liten födelsedags present för oss båda...han fyller i december och jag i mars.
    jag tyckte det lätt som en bra idé och då släpper han bomben....han har tenkt en hel del och orkar inte med allt tjafs och bråk som har blivit nu med hans ex och hans mamma (vad det handlar om vet jag inte) så han vill att vi ska gifta oss under den resan utan släkt och vänner samt be någon filma vigseln  och när vi kommer hem så har vi en liten fest där vi bjuder alla som vi har tänkt bjuda på bröllopet och då ska vi släppa bomben typ!

    känner mig förvirrad men visst det skulle vara romantiskt och man skulle slippa en massa bråk just nu MEN det kommer ju vara så många som blir ledsna för att dom inte får vara med m.m
    vet inte vad jag ska göra...ska man haka på hans idé och ta smällen efteråt eller ska vi kämpa vidare och ha ett litet bröllop med mycket tjafs och bråk nu??

    så länge jag blir gift med min smabo så är jag nöjd....jag bryr mig igentligen inte hur eller vart bara vi blir man och hustru så är jag glad Men jag vill inte att våra familjer och vänner ska bli ledsna och sura! 

  • Hockey­tjejen
    Äldre 3 Oct 08:58
    Burre skrev 2012-10-02 11:05:22 följande:
    Min sambo ville att vi skulle gifta oss utomlands också först, men efter lite prat så kom vi fram till att vi ville att de "gamla" skulle få vara med om att barnbarn o barnbarnbarn skulle gifta sig.. Kanske kan du lägga fram det så?

    Du skriver om bråk mellan din m2bs ex och din mamma.. vad har hon med saken att göra? Hon är väl inte bjuden? Det är ju Eran dag du och din blivande.. Att ni firar ERAN kärlek!  Försök prata lite om att strunta i folket runt om kring er och bjud bara folk som gör er glada om han nu är rädd för tjafs och bråk :) Kraaaam
    nej hans ex är absolut inte bjuden men dom har en dotter tillsammans och hon bråkar om att vi vill ha dottern i brudfälet och det går inte hans ex med på och hon har försökt att sära på oss enda sen vi blev tillsammans. 
    hon höll på att bråka likadant när våran dotter skulle döpas då vi sa att bonusen skulle få hälla i vattnet i dopfunten m.m
    bråket mellan sambon och hans mamma vet jag inte vad det handlar om!

    men ska lägga upp det som du skrev för det är inte riktigt jag att göra en sån härn sak hemligt...vi  skulle ha förlovat oss i hemlighet men jag kunde inte hålla det hemligt speciellt länge Skäms 

     
  • Hockey­tjejen
    Äldre 3 Oct 15:43
    Burre skrev 2012-10-03 09:49:56 följande:
    Okej, men då förstår jag varför hon lägger sig i...FAST ändå inte! OM du förstår vad jag menar :)

    Tycker det bara är elakt av exet, tror att flickan gärna vill vara med och känna sig som en liten prinsessa, de låter ju som om hon är svartsjuk över att han har hittat sin sanna kärlek i dig! Hoppas som sagt att de löser sig och att de elaka exet låter sin tösabit vara en liten prinsessa för en dag =)

    kraaam
    ja bonusen vill så gärna vara med i brudföljet och blev så glad när sambon frågade henne och så fort hans ex fick reda på detta så började helvetet så att säga!
    och exet är sambos mammas lilla ängel, allt hon gör är så himla bra m.m och hans mamma har varit lite mot arbetande emot oss och hon ska hela tiden prata om hans ex och hur duktig hon är så fort jag är med.

    hoppas verkligen att allt löser sig och vi ska nu ikväll sätta oss ner och prata ut om allt och jag är inne på att inte bjuda min svärmor om hon ska hålla på så här och att kanske låta exet vinna denna gång och så får ju hon stå till svars emot bonusen varför hon inte får vara med på bröllopet....vi har ju berättat för henne att det är hennes mamma som inte vill och att hon bråkar med oss pga att vi vill ha bonusen som brudtärna....bonusen är 9 och kommer att bli 10 år när vi gifter oss så jag tycker att hon är så stor att hon vet ju själv vad hon vill och inte vill.....tänkter inte låta dessa två personer förstöra min och sambons dag och jag hoppas att jag kan få sambon på andra tankar om att gifta oss i hemlighet utomlands...önska mig lycka till tjejer!
  • Hockey­tjejen
    Äldre 3 Oct 16:28
    lurigmumin skrev 2012-10-03 16:13:12 följande:
    Nu blir det lite off topic här men jag känner bara att jag måste kommentera något. Jag förstår verkligen att ni vill ha med bonusdottern i brudföljet och att ni är ledsna och upprörda över hur hennes mamma har reagerat och beter sig. Men jag blir illa till mods när du skriver att ni "ju har berättat för henne att det är hennes mamma som inte vill". Även om det är så och även om mamma å sin sida beter sig likadant, håll barnet utanför er konflikt! 
    Ingenting blir bättre av att ni sår split mellan barnet och hennes mamma. Dottern är säkert redan medveten om att det finns en konflikt mellan er och mår dåligt över detta. Försök lösa det utan att dra in henne mer i det. 
    Hoppas att ni hittar en bra lösning. 
    oj absolut håller vi henne utanför!
    det jag menade var det att bonusen har frågat oss varför hennes mamma och pappa alltid ska bråka och jag har berättat att denna gång är det pga  att hon inte vill att bonusen ska vara med i brudföljet och att sambon vill ha henne med! 
    vill ju vara ärlig mot henne när hon frågar och jag har berättat att vi försöker att lösa detta så hon får vara med! 

    tyvärr så prata hennes mamma rätt mycket skit om oss till dottern och försöker övertala bonusen till att inte åka till pappa....detta är en jävligt rörig historia!! vet verken ut eller in och är bara förrvirrad....för jag förstår inte vad hon håller på med....och visst har man väl sagt saker man verken menar eoch ångrar i ren ilska.
    denna helg som bonusen kommer så kommer vi inte prata om bröllopet eller något utan bara hitta på en massa kul!
Svar på tråden linköpingsbrudar 2013