• Rosie
    Äldre 9 Sep 12:58
    111126 visningar
    694 svar
    694
    111126

    linköpingsbrudar 2013

    Hej tjejer! Här är en till som planerar sitt bröllop 2013 i Linköping/Norrköping!! Vi håller på och kollar på lokaler runt om i östergötland för att först kunna boka en lokal. Vi hoppas på ett maj bröllop men det beror också på tillgängligheten, Vi kommer att ha ett mindre bröllop med familj och de närmaste vilket känns mysigt. Jag har mailat offertförfrågningar och hoppas de är snabba på att svara. Det står att man ska vara ute ute mint sex månader innan så det känns som vi borde ha en chans att hitta nåt då vi önskar. Kan man köpa eller hyra klänningar nånstans i östergötland?? Jag tycker allt är så roligt och spännande, ska bli så kul att börja planera allt!!!

  • Rosie
    Äldre 13 Sep 21:08
    #62

    Nu har vi prel bokat ett datum för vigsel... 18 maj. Känns jättebra och kul att ha ett datum! Ska nu åka och titta på lokaler de nästkommande helgerna och se vad vi fastnar för. Vi kommer förmodligen välja att vigas i ett privat kapell så då behöver vi boka en präst som kommer dit. Tar dom en avgift för sånt, nån som vet? Än sålänge vet bara min mamma om att vi ska gifta oss men jag ska berätta för mina närmsta vänner snart.. Kan inte hålla mig längre ;)

  • Rosie
    Äldre 16 Sep 12:27
    #72

    Jag kikar med på klänningar för fullt! Www.dinobridal.com kollar jag mest på, de har så mycket olika klänningar men jag vet inte alls om de blir som på bilderna.

  • Rosie
    Äldre 29 Sep 23:17

    Nu har vi bokat lokal klart så nu blir det att hitta en bra fotograf härnäst. Vi har valt att börja vigseln kl 16.00. Vi ska också fota innan. Åh så roligt detta är!! Men mycket att planera och boka. Vi fick inte sätta meny förrän nästa år då de inte har samma att välja på 2013. Jag har nästan bestämt mig klart med klänning. Vet ni nåt bra ställe för killar att hyra frack i Linköping?

  • Rosie
    Äldre 8 Oct 21:38

    Jag tycker det är så svårt med fotograferingen gällande bilderna. Jag skulle vilja få alla bilderna högupplösta men ingen fotograf jag pratat med vill ge det utan de ger ut webbupplösta vilket betyder att om vi om några år kommer på att vi vill trycka upp något med våra foton får man hoppas på att de fortfarande finns kvar som företag annars får vi aldrig tag i dom. Hur ser ni på det här med bilder??

  • Rosie
    Äldre 12 Oct 19:21

    Tack för svar om fotograf, vi har inte bestämt oss hur vi ska göra ännu. Vet ni någon bra frisör i linköping som gör uppsättningar??

  • Rosie
    Äldre 14 Nov 19:59

    Vi håller på och kollar runt efter någon grym men prisvärd fotograf. De flesta tar 10 000 kr och det känns som väldigt mycket. Hur gör ni?? Ber ni någon ni känner?

  • Rosie
    Äldre 13 Mar 16:45

    Hej på er! Längesen jag skrev här nu. Jag har precis beställt programhäfte, konsultation för hår och smink bokat, ring beställd och klänningen ska börja sys om, jag har gått ner två storlekar sedan jag beställde klänningen.. Härnäst väntar möte med kocken vi ska ha. 2 månader kvar!!!

  • Rosie
    Äldre 4 Apr 17:53

    Jag lämnade in min klänning för att sy in den och idag när jag skulle komma och hämta den så var det plötsligt två fläckar synliga på framsidan?!? Hon säger att hon inte tror att hon har gjort dom men de fanns inte där när jag lämnade klänningen. Suck vad gör man?!? Sedan hade hon sytt in den för mycket så jag fick inte på mig den längre!! Hon nålade längs min kropp sist så det var konstigt det var så stor skillnad. Hjälp. Har blivit nervös nu. Hon ska försöka sy ut den och få bort fläcken men nu är jag onödigt nervös :( Vad gör jag om hon inte får bort fläckarna?? Klänningen går ju inte använda då.

  • Rosie
    Äldre 5 Apr 18:41

    Saken är den att hon ville försöka få bort fläckarna för de jobbade även med kemtvätt på det stället också så hoppas hon vet vad hon gör?!? Men man önskar ju att sådant där inte ska inträffa nu inpå bröllopet, hur hittar man annars en reservklänning så i sista minuten.

Svar på tråden linköpingsbrudar 2013