• Äldre 3 Aug 22:54
    12777 visningar
    78 svar
    78
    12777

    Augusti 2013?

    vi gifter oss också som sagt 3/8,
    jag dammsuger nätet varje kväll på klänningar, nu är ebay och jenjenhouse.com favoriterna.

    Ska ni skicka ut save the date kort?

    det ska vi och jag tänkte skicka dem i oktober/november, vi har då precis flyttat, innan dess hinner jag inte göra dem..  men tycker ni det är tidigt? 


  • Äldre 3 Aug 23:12
    #13

    haha, ja du har jur edanskickat ut Skrattande

    ska väl försöka avvakta till november men jag är himla sugen påa tt skicka dem, imorgon! :D


  • Äldre 9 Aug 20:39
    #21
    Tösen skrev 2012-08-09 20:26:53 följande:
    Vi gifter oss också 3/8 och har redan bokat kyrka och lokal. Blir på en vacker plats i Södermanland, vi beräknar bjuda ca 80 gäster. Jag och min älskade har varit tillsammans sedan jan -09 och gifter oss efter drygt 4.5 år tillsammans (2013). Många har "rynkat" på ögonbrynen, eftersom vi är så "unga" (24 år?) när vi gifter oss. Men han är mitt allt och jag hans. Helan och Halvan. Vi trivs bra ihop och jag ser ingen anledning att vänta.

    Vet inte vad jag vill komma med mitt inlägg, kanske bara ventilera mina tankar som ligger inne och gnager. Det är jobbigt att vara först och simma i motsim. Men jag har valt det själv. Men en sak undrar jag spontant:

    Kan man vara mogen nog för att gifta sig, men för omogen för att skaffa barn? Tänker jag fel banor om jag påstår att det går?
    Jag förstår lite hur du tänker, och ibland tänker jag, varför kommer jag o m2b hålla livet ut (o då våga gifta oss), när de som varit ihop i 5 år är otrogna gör slut o si å så och de ena med det tredje.. vi träffades i november 2009, 
    har verkligen haft vra ups and downs och hade en tuff period redan första halvåret som förlovade,  (2010-11), jag tror vi växte som par där och då. vi växte ihop, klarade vi det, klarar vi allt.

    En del blir aldrig mogna att skaffa barn. En del skaffar barn när det är 18. Jag känner mig fortfarande ung (är 30), för ung för barn, men vet ju att så kommer jag känna mig livet ut. Jag tvivlar inte att jag kommer bli en bra mamma och är redo för det ansvaret när det nu blir.

    Vill ni vara bara ni, gifta er nu och få barn om et tpar år, men gör det. Det är väl bara alldeles, alldeles underbart det!  
  • Äldre 9 Aug 20:51
    #22
    tocarola skrev 2012-08-09 19:13:21 följande:

    Hejsan alla brudar 2013


    Jag ska också gifta mig 3/8 på gotland, närmare bestämt visbys domkyrka.


    Vi bor i Stockholm så om någon känner var man kan ha bröllopmottagningen, fotograf och vart man kan beställa tårtan, så vore jag evigt tacksam för lite hjälp


    Jag och min sambo har varit ihop sen nyåret 2000 och har två små barn på 5 och 3 år.


    När tycker ni att man kan skicka ut inbjudningskorten?


     


     


    jag är väldigt ivrig, så jag kommer skicka ut våra save the dates så fort de är klara, vilket de kanske är till veckan..
    o inbjudningarna tänkte jag skicka i februari( alla hjärtans) eller i mars.
    de som vill komma bokar ju in det när de får save the date korten, så inbjudningarna blir ju mer en formell grej där mer information står. 
  • Äldre 10 Aug 18:03
    #30

    jag tror de kan bli krånglift att få in alla svar på vad folk vill ha, utan att ni väljer det ni vill ha, så är det ju liksom annars. men klart det är schysst att som gäst få välja..

    vi kör på buffe, det krävs mins personal o så får bruden med kontrollbehovet välja o vraka själv vad och hur det ska lagas. och laga det själv. :D

    idag har jag pysslat med mina STD kort,  nu återstår att skriva adresslapparna och klistra på frimärken, kanske lägger upp en bild när jag är klar :) (det bör vara imorgon! har skickat iväg m2b till min pappa över helgen för att få lite lugn och ro :D)


  • Äldre 3 Sep 21:55
    #39
    ViirreL skrev 2012-09-03 21:45:45 följande:
    ååhh jag är så glad och önskar tiden kunde gå lite fortare, idag var jag och köpte min underbara klännig när jag prövade den förra veckan så ville jag inte gå ur den de var jag rakt igenom och helt tvärt emot än vad jag tänkte mig men så mycket jag.. :) dessutom var de 50% på den. klart man köpte den då.. fick bra hjälp av personalen så jag kan verkligen rekommendera Alexandras brud och bal i borlänge, helt underbara! <3 Tack till er..

     

    Va kul! det är inte så att man kan få en se en tjuvkik eller så? :) 
  • Äldre 13 Oct 19:27
    #67
    IdaKba skrev 2012-09-12 20:46:56 följande:
    Hej!
    Vi gifter oss den 31 augusti 2013 på Hammarö i Värmland, där såväl vigsel som fest kommer att hållas. Vi tyckte att vi var ute i god tid tills jag läste Heart80s inlägg :)

    Detta är bokat/köpt:
    Kyrka Festlokal m personal Mat Toastmaster & toastmadame Marskalk Brudklänning inkl. underkjol och slöja
    Vi har en liten tjej som kommer att vara 1 år och 8 månader då, vi får se om det är rimligt att ha henne som brudnäbb eller om hon får sitta med sin mormor och morfar. I färgväg är vi är mest inne på vitt, vitt, vitt som tema - men nu låter det som m2b gärna har en färg (rosa). Vi ska försöka banta ner gästlistan till 50 personer, men gissningsvis blir det 60. När tänker ni skicka ut inbjudan och hur långt innan tänker ni ha som osa-datum?

    Behöver hjälp med duktig och prisvärd fotograf och även duktig och prisvärd sångerska till vigseln. Tips?
    Fotografer: Erik Nygren eller Helena på Klara Event. Eller Tommy Andersson sök på FB
    Jag har själv bokat Erik (enfoto.nu tror jag) till orträtt den 4/8 i Forshaga
  • Äldre 13 Oct 19:30
    #68
    Emelie02 skrev 2012-09-12 21:29:32 följande:
    Hej,

    Vi ska gifta oss 10/8 nästa år och har inte bokat eller fixat med någonting. Detta är något som stressar mig en del då jag är en väldigt välorganiserad person som gillar planering. Men jag har fått för mig att om jag börjar nu redan så kommer jag bli helt galen med all planering och förmodligen helt uppstressad. Jag har självklart planer men inte gjort verklighet av någonting än.

    När borde man börja för att "ligga i fas" hela vägen till augusti? 
    jag var som nån annn skrev häruppe, helt galen i början, drömde och googlade hela tiden.
    NU är jag lugn, planerar, planerar om, men fotograf, lokal,kyrka är bokad.
    Save the dates har gått ut och nu känner jag att jag kan pyssla lite i tid o tid, men har ingen panik.
    Ska åka å prova klänningar framöver här i november för att sen kanske beställa en klännin i februari mars.. 
  • Äldre 11 Nov 01:09
    #74
    IdaKba skrev 2012-11-07 22:49:31 följande:
    Tack! Nu är Helena bokad, hon verkar jätteduktig! :)
    smart val! Helena är dessutom jättetrevlig! =)
Svar på tråden Augusti 2013?