• Äldre 26 Jul 11:06
    12579 visningar
    63 svar
    63
    12579

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!

    Här är vår story:

    Egentligen var det en vän som skulle träffa honom efter att haft varann på msn en längre tid och talat nu som då. Jag följde med för vem vet, han kunde vara en pedofil eller vad som helst!

    Första gången bangade hon ur och vi sköt upp träffen med en vecka. Träffades på utanför McDonalds efter att vi hade varit där och ätit. Obekrivligt nervösa var vi, blott 16 år och rätt barnsliga. När han väl kom fick min vän ett infall att ge honom McDonaldsballonger, hon sprang fram och tillbaka för att se när det skulle fylla på så hon kunde hämta. Där lämnade vi stå ensamma, en riktigt pinsam tystnad inföll.

    Efteråt följde vi med honom till hans lägenhet, såg Spiderman 2 o började kittla varann. Han ville bara kittla mig, dock var det min vän som var den kittliga så den planen fungerade inget vidare.

    Träffades några gånger på stan tillsammans med min vän, nu hade även två andra vänner fått nys om det hela och började febrilt förfölja och förhöra oss. De påstod att han verkligen inte var bra för mig. Men dessa ord triggade mig bara mer att träffa honom igen.

    Efter några veckor, 24 november 2004, låg vi i hans säng och då frågade han om det var officiellt vi nu?! Självlart svarade jag ja, hade fallit som en fura för honom. Tog ett tag innan jag vågade berätta för föräldrarna, lilla jag hade en pojkvän som var 5 år äldre. Som tur är gillade de honom från första början.

    Vårt gemensamma liv flöt på, vännerna började inse att han var en bra kille. Vi kunde skratta och skämta om förföljelsen och att det egentligen inte var jag som skulle träffa honom. De nästan stred om vems tjänst det var att vi hade träffats.

    Nu har det gått drygt 7½ år sedan dess o här sitter vi gifta o planerar hus för fullt!


Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!