• Anneli­256
    Äldre 26 Jul 10:44
    12421 visningar
    63 svar
    63
    12421

    Hur möttes ni? Berätta och vinn!


    Vi träffades första gången på högstadiet. Vi gick i sjuan. Han i 7 A och jag i 7 B. Jag hade precis kommit tillbaka från Australien där jag bott i några år. Tim var väldigt intresserad av musik och skolan hade ett disco på lunchrasten, där han var diskjockey. Han spelade även där på fredagskvällarna. Detta ställe kallade för "skrubban". Jag blev störtkär i Tim. Vi blev ihopa.Tyvärr så var inte jag den enda som var förtjust i honom. Det fanns en tjej som var två år äldre, hon låtsades vara min vän. Det slutade med att hon hotade mig. Om jag inte gav "fan" i Tim så skulle jag få stryk. Givetvis så blev jag skrämd av detta och drog mig undan. Idag säger jag att han dumpade mig för en "äldre kvinna" minns faktiskt inte riktigt hur det var egentligen. Mina föräldrar bestämde sig för att flytta vilket innebar att jag bytte skola. Tim har jag dock aldrig glömt bort.


    Vi levde våra liv. Vi gifte oss på vars ett håll och fick barn. Tim har tre pojkar och jag har tre. Det är märkligt när vi pratar idag så visar det sig att vi har rört oss i samma kretsar. Hans äldsta pojke spelade hockey ett tag i samma lag som min son. Dock var Tim nästan aldrig och tittade på matcherna men det är bara en situation där våra vägar kunde ha mötts. Men icke. Han spelade även på flera av dom dansställen som jag ibland gick till, men inte heller då träffades vi.


    Jag skillde mig för 3.5 år sedan, för snart två år sedan så satt jag på jobb en dag. Det var väldigt lugnt. Tims namn dök upp i huvudet på mig. Jag gick in på fb och sökte och hittade honom. Jag skrev och frågade om han var den Tim som hade gått i min paralellklass. Hans svar kom på kvällen. Då bekräftade han att det var så.


    När vi fick kontakt så hade han separerat från sin fru, han hade tre månader kvara av sin betänketid. Egentligen så var inte någon av oss egentligen speciellt intresserade av att inleda ett förhållande. Det började med att vi chattade sedan messade vi och pratade i telefon. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vi har båda två ett stort trassligt bagage med oss vilket jag tror delvis är orsaken till att vi fick så bra kontakt.


    Det var dags för reunion med högstadieklassen, Tim sa till mig att han var tvungen att träffa mig. Vi bestämde träff hemma hos mig. Jag hade ingen kaffebryggare utan jag fick hämta kaffe hos min mamma, min son hade bakat kanelsnäckor. Tim kom hit. Han satt på soffan och babblade hela tiden.. tittade ut genom fönstret åt bullar och drack kaffe. Jag tyckte han var så söt. Han har i efterhand berättat att han var oerhört nervös. När han åkte därifrån så skickade jag en smileygubbe till honom. Jag åkte dock inte på skolträffen pga jag tyckte att jag inte hade råd. Detta gjorde Tim lite ledsen. Vi höll dock kontakt. Tim skulle på en veckas utbildning på jobb. Efter den veckan så ringde jag Tim och ville träffa honom. Vi gick en promenad i skogen. Det var där vi trevande tog varandras hand och den första kramen. Vid bilen så ställde han sig framför mig jag stod lutad med tyggen mot bilen. Han tittar mig djupt i ögonen och våra läppar möts för första gången efter nästan 30 år.


    På den vägen är det. Allt känns så rätt. Känns som att ödet hade ett finger med i spelet. varför kom jag att tänka på honom den där dagen i oktober? Precis efter han separerat. varför hade vi inte träffats förrut. Jag tror även att det var meningen att vi skulle gå igenom saker innan det kunde bli vi två.


    Idag har vi varit gifta i två månader. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Jag känner mig verkligen älskad. Och jag inte bara älskar min make utan jag är stolt över att få vara hans fru.

Svar på tråden Hur möttes ni? Berätta och vinn!