• maxmam­ma
    Äldre 18 Oct 22:20
    42872 visningar
    151 svar
    151
    42872

    Tar ni lån för att gifta er?

    vad andra vuxna människor oavsett om de har bra avlönat jobb eller ett jobb med sämre lön gör för sina pengar lånade eller icke lånade pengar, sponsrade pengar icke sponsrade pengar är upp till med vad de vill lägga sina pengar på, oavsett om det är ett bröllop eller fixa en ny bil eller ett hus eller vad som helst.

    vad jag om in sambo gör med våra intjänade pengar oavsett vart de kommer från är upp till oss, vi har två hästar, tre barn, en hund o två katter, två snöskotrar av modernare typ, fyra motorcyklar, två hyffsat moderna bilar så visst drar månadsutgifterna iväg rätt rejält.

    Min sambo är platschef på tre kalkverk i länet där vi bor så han tjänar hyggligt, själv är jag långtids-sjukskriven pga både fysiska o psykiska krämpor men planerar att börja försöka jobba halvtid efter årsskiftet.

    vi har inte möjlighet att spara 6-10.000kr per månad men vi lägger undan en slant till oss o en liten slant varje månad till barnen.

    vi kommer att betala hela bröllopet med våra egna intjänade pengar och det blir en mellan variant, inget lågbudget bröllop men inte heller ett dunderlyx bröllop för summor från 100.000.

    personligen skulle vi aldrig ta ett lån för att gifta oss, och vi har tackat  nej till att få sponsring till bröllopet. bjuder jag till bröllop så bjuder jag för de pengar vi hade för hela kalaset.

    Om andra vuxna känner att det känns rätt att ta ett lån för att gifta sig får väl stå för dem?! inget jag vill eller tänker försöka påverka, det är deras val o det får stå för dem.

    Jag klankar inte ner på folk som väljer att ta lån eller ta mot sponsrade pengar av familj o släkt för att gitfa sig. och jag vill inte bli anklagad för att vara högfärdig o inte acceptera sponsring med pengar.

    sån är vi o alla har rätt att göra sina egna val efter hur det känns bäst för dem lika gör vi det som känns bäst för oss.

    jag önskar mig själv o min sambo lycka till i bröllopandet o önskar alla andra oxå  lycka till o hoppas ni får den dag ni önskar o drömt om  

Svar på tråden Tar ni lån för att gifta er?