• Pluppe
    Äldre 14 Jul 22:16
    43264 visningar
    151 svar
    151
    43264

    Tar ni lån för att gifta er?

    NEJ NEJ NEJ! Aldrig!! Vårt bröllop kommer gå på 25-30.000 kronor, pengarna tar vi efter vinsten vi gjorde på vår bostadsrätt, har innan bostadsrätten såldes även sparat en hel del till brudklänning m.m.

  • Pluppe
    Äldre 19 Jul 14:34
    #34
    Aniara4 skrev 2012-07-19 09:45:45 följande:
    Du menar att alla som tycker det är en dålig idé att låna pengar till bröllopet automatiskt tycker det är ok att tvinga andra att hjälpa till? Det var en konstig slutsats. Det finns väl ingen som tycker det är ok att tvinga någon annan till någonting? (Ok, kanske någon enstaka urspårad bridezilla, men jag vet ingen som tycker det är ok.)

    Jag tror snarare att det är många som tänker som vi, att vi är vuxna ansvarsfulla människor med egna pengar, vi ordnar vårt bröllop själva med de pengar vi har, och försätter oss inte i skuld vare sig ekonomiskt eller känslomässigt (tacksamhetsskuld).

    Om någon har anhöriga som VILL hjälpa till är det ju roligt för dem, men för mig är både att ta dyra lån och att kräva hjälp av andra  tecken på samma omogna vilja att få allt man vill precis som man vill ha det oavsett om det är realistiskt eller inte.
Svar på tråden Tar ni lån för att gifta er?