• PiaB
    Äldre 24 Nov 11:43
    5445 visningar
    20 svar
    20
    5445

    3 augusti 2013

    Jag hade för mig att den här tråden fanns! Har inte hittat den igen bara...


    Vi är i stort sett klara med allt. Bara finslip kvar med körschema för själva dagen. Och så ska vi träffa köksmästaren igen närmare och bestämma meny och upplägg av kvällen.


     


    Jag köpte klänning för länge sedan och smycken. Igår kom skorna och de var sååå snygga! Jag är kär!


     


    Hur går det för er andra?


  • PiaB
    Äldre 25 Nov 11:00
    #9

    Japp, 3/8 Ja jag är snabb när jag vill. Och jag är så långt ifrån ett kontrollfreak man kan komma. Jag har en bestämd åsikt om hur jag vill att det ska vara men sedan får andra mer än gärna göra.


     


    Vi ska ha middag på ett värdshus och till dem har jag sagt att jag inte är intresserad av hur de tänker duka eller vad de ska ha för blommor på borden eller så, bara mina döttrar tål dem. Vi ska träffas närmare och bestämma vad vi ska äta och dricka bara. Och så funderar vi på om man brukar låta gästerna välja mellan kött och fisk? Man skriver väl att de talar om allergier och annat när de svarar.


     


    Vi vill inte hålla på och fixa innan med matlagning, pyntning av lokal, pyssla med inbjudningar o.s.v. Därför har vi valt såhär. Vi kommer att sätta oss vid dukade bord Spara datumet beställde jag från Vistaprint, inget pyssel. Och inbjudningarna kommer att bli likadana därifrån. Det enda jag behöver göra är att beställa dem


     


    Kyrkan är bokad, prästen tar vi den vi får. En kompis dotter ska vara fotograf, en kompis ska sminka, håret tror jag jag fixar själv, har bara superkort spretigt hår så det är inte mycket att göra. Kanske färja i någon ny färg eller något bara, gelenaglar har jag haft de senaste 10 åren så det blir ingen skillnad mer än att de får göra något festligare med dem. Klänning, skor och smycken har jag beställt på vinst och förlust från eBay och allt blev långt över förväntan.


     


    Så vi är lite olika


Svar på tråden 3 augusti 2013