• Pluppe

  Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?

  Vår dotter på 1 ½ år kommer vara med hela dagen. Hon kommer först vara brudnäbb tillsammans med mina syskonbarn ena 4 år och andra 9 år. På förmiddagen när jag är hos frissan kommer min blivande man och pappa till dottern ha hand om henne eftersom min mamma följer med till frissan, men efter det är det min mamma som har ansvaret för dottern. Dottern kommer sitta vid Honnörsbordet mellan min mamma och min blivande mans pappa. Vet inte om hon kommer sitta still, men jag tror att det iaf kommer funka till en början då det är mycket folk, saker som händer runtomkring och det tycker hon är spännande :) När hon väl får spring i benen, kommer säkert alla andra 10 barn också ha det så då kommer då spendera tid i lekhörnan som vi har fixat iordning i ett hörn i rummet, dotterns ena kusin är 9 år och älskar att ha koll på vår lilla så det är också avslappnande!

  Jag kan ju bara utgå från mig själv. Vet att min mamma inte dricker alkohol och hon vet våra regler väldigt tydligt så vi kommer inte behöva känna oss nervösa. Känner även att vill dottern komma upp och mysa en stund i knät så gör det inget för vår del, vi vill säkert mysa med henne lika mycket om jag känner oss rätt :)

  Skulle hon få för sig att springa någon annanstans i kyrkan än där hon ska känns inte det heller som någon katastof då vi säkert bara kommer få oss ett gott skratt :)

 • Pluppe
  sofiasmamma skrev 2012-06-24 12:22:17 följande:

  Vi gifte oss i förrgår och hade vår ettåring med hela dagen/kvällen/natten.


   


  I kyrkan satt hon med min familj (vi skulle haft sex brudnäbbar varav hälften är 1-2 år, men småbarnen fick sätta sig istället), under middagen satt hon med vid bordet och sen turades alla om att ta hand om henne. Vi hade 7 barn med under kvällen (vi hade också barnfritt i inbjudan).


   


  Vi placerade alla barn med viss spridning i lokalen och alla satt mellan sina föräldrar (utom vår dotter som satt mellan mormor och större kusin). Inga problem alls, vi märkte i princip inte att det var barn med.


   


  Vi hade liggdelen till vagnen med oss och där fick hon ligga när hon hade somnat. Alla fortsatte turas om att passa henne. När vi åkte hem följde hon med oss.


   


  Detta upplägg funkade suveränt för oss, men det är ju olika för alla. Hoppas det löser sig på bästa sätt.


Svar på tråden Hur göra med vårt eget barn på bröllopet?